Меню

Избрани новини

Звездите

Модни войни в кралското семейство! Кейт Мидълтън бие Меган Маркъл по стил

Кралицата е пета в класацията по влияние

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън има най-голямо влияние върху поведението на потребителите в Обединеното кралство. Това показват резултатите от годишния доклад на eBay за продажби на дребно. 

Потребителите на шопинг порталът са били вдъхновени от дрехите на бременната херцогиня Кейт повече от роклята на Меган Маркъл.

Мегън Маркъл, която получил титлата "Херцогиня на Съсекс" след сватбата с принц Хари, присъства на кориците на списанията през цялата година. Истинският пример за подражание обаче остава Кейт. Това съобщи заместник-директорът на eBay във Великобритания Роб Хътъл.

Костюмите, които херцогинята на Кеймбридж избираше докато бе бременна, вдъхновиха много жени във Великобритания. Така че, през ноември 2017 г. в eBay имаше безпрецедентно търсене на палто за бременни жени – като те търсеха точно същия модел като на Кейт.

През април 2018 г. подобно вълнение предизвика появата на херцогинята Кеймбридж в болницата "Св. Мери" в Лондон с новородения принц Луи в ръцете й. Търсенията за дизайнерката на червената рокля Джени Пекъм се удвоиха.

През цялата година в полза на избора на рокли на Кейт от Джени Пекъм, Александър Маккуин и марката за бременни жени Seraphine регистрираха 20 на сто увеличение в търсенето на тези марки в еВау.

Меган Маркъл заема второ място след Кейт. Експертите отбелязват, че модното й влияние върху потребителите през годината не е толкова стабилно, колкото това на съпругата на принц Уилям. 

Увеличаването на популярността й се случи чак през май по време на сватба с принц Хари. Сватбената рокля на Меган от Givenchy увеличи броя на търсенето на дизайнера в eBay, средно с 60%.

Второто сватбено облекло на Маркъл - рокля от Стела Маккартни - удвои популярността на марката по време на сватбените дни.

Третият най-популярен тоалет беше костюмът, който херцогинята от Съсекс избра през юни за рождения ден на кралицата - розова рокля с отворени рамене от марката Carolina Herrera.

Нейният външен вид в този екип удвои исканията за тази марка.

Тригодишната принцеса Шарлот, дъщеря на Кейт и принц Уилям, заема трето място по отношение на степента на модно влияние сред кралското семейство. Потребителите бяха вдъхновени да закупуват бялата й рокля и тиарата от цветя, която тя носеше по време на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.

Братчето на Шарлот - петгодишният принц Джордж - заема четвърто място. Потребителите се интересуват от ризата му с яка в стил "Питър Пан". 

Пета в лидераската класация е кралица Елизабет II

Тя привлече вниманието на потребителите не с дрехите си, а с изборът на брошки.

Превод LifeOnline.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза