Меню

Избрани новини

Клюкарник

Край на селфитата! Плюс всички останали забрани наложени на Меган Маркъл от кралицата

Принудиха Меган Маркъл да се откаже от любимото си ястие!

Като нов член на британското кралско семейство, съпругата на принц Хари Меган Маркъл  ще трябва да се откаже от любимите си ястия от морски дарове, съобщи The Sun.

По традиция членовете на кралското семейство спазват строга диета. 

Дворцовия иконом Грант Харлолд много пъти е заявявал, че в Кенсингтън не се консумират морски дарове, за да се избегнат отравяния. 

"Не бихме искали представител на кралското семейство да бъде сериозно отровен, особено ако той или тя пътува в чужбина", обяснява той. 

Освен това, след разпореждане на принца на Уелс - Чарлз, кралският готвач не приготвя гъши дроб, тъй като смята метода за производство на храната за неетичен.

По-рано в интервю за The New Potato, Меган Маркъл сподели, че перфектното меню за вечеря трябва да включва морски дарове:

"Би била една спокойна вечеря с морски дарове и макарони, както и коктейл Негрони с джин и вермут."

Освен кулинарните ограничения, Маркъл ще трябва да се следи внимателно и за гардероба.

Към краищата на всички нейни рокли и поли ще има пришити тежести, за да не може вятъра да ги вдига, в допълнение трябва да помни, че след шест часа вечерта не се носят шапки.

Новия член на семейството трябва да избягва яркия лак за нокти и кожите, както и винаги когато пътува трябва да има в багажа си черен тоалет, ако някой от кралското семейство почине неочаквано. 

Също така, не й е позволено да гласува, да раздава автографи, да показва шумни емоции публично, да си прави селфи, да играе "Монополи" и да си ляга преди кралицата.

За да овладее всички нюанси на Маркъл й помага личния асистент на кралицата Саманта Коен. По-рано LifeOnline.bg съобщи, че Елизабет II е разпоредила, новоизлюпената херцогиня да премине шестмесечен курс по кралски етикет.

Превод LifeOnline.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза