Меню

Избрани новини

Пикантерии

Моден гаф! Деси Радева не сваля любимата си риза вече на две събития (снимки)

За седмица първата дама се появи еднакво облечена два пъти

Госпожа Десислава Радева очевидно е влюбена в червената риза с флорални мотиви, които не сваля в последно време, цитира "Хотнюз", агенция ПИК. За първи път тя се появи с нея на среща на българската общност в Израел и се снима с десетки фенове миналата седмица.

Радева с ризката с флорални мотиви дава автограф върху автобиографията на мъжа си

Със същата риза г-жа Радева се появи на 70 годишнината на НАТФИЗ

Преди няколко вечери пък първата дама на републиката облече същата риза на събитие в НАТФИЗ, където държавният глава връчи на висшето театрално училище "Кръстьо Сарафов" плакет "Св. Св. Кирил и Методий" за 70 години академична история.

"Театралната академия се утвърди като образователен и културен център и успя да изгради творци с уникален стил, икони на нашето кино и театър, велики артисти и българи", заяви президентът.

Президента и неговата съпруга Десислава Радева с любимата риза бяха посрещнати от ректора на НАТФИЗ проф. Станислав Семерджиев и изгледаха постановката "Кино-театър "Българан" на абсолвенти на висшето училище. Наскоро стана ясно, че дъщерята на Радев също е изкушена от театъра и играе в училищната трупа. Може би младата дама ще кандидатства в НАТФИЗ.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати