Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Скандални разкрития за Луна и бившия й любовник - русенецът Горан искал да докопа милионите й от КТБ (видео)

Младокът изневерявал на певицата с джебчийка от ромски произход?!

С користни цели се е натиснал на фолк фурията Луна бившият състезател по кану-каяк Горан Колев, разкри пред ПИК TV, главният редактор на LifeOnline.bg Елза Парини. Миналата седмица певицата нарита младока от дома си, а сега се е заканила и да премонтира последното си видео с негово участие "Всички на крака", след като го разбрала що за стока е.

"Луна му открила банкова сметка, искала да му купува кола, дала му един от апартаментите си, живял е и при нея. Мислела дори да го води на зъболекар за да му оправи зъбите. Но се усетила, че Горан не е много читав. Имала е съмнение, че е с нея, заради това, което е тя - за да я използва за трамплин да стане известен, това му е било фикс идея. Той се е интересувал от финансовото й състояние, случвало се е да я подпитва дали си е взела милионите от КТБ", заяви в светското предаване на ПИК TV Eлза.

По информация на видната клюкарка Горан имал една камара пороци, за които Луна Президент в началото не подозирала.

"Прибирал се "напудрен" и го избивало на разголване. Събличал се гол и я карал да му прави голи фотосесии, тя има много материал", добави Елза.

Защо Луна иска да вкара бившия си любовник в нарко комуна, какво е искал да прави Горан в леглото на Азис, както и други пикантерии от живота на разпадналата се двойка Парини разкрива в коментарната рубрика "Да начешем езиците". А също и кой покри Моника Валериева в екшън с краден джип - гледайте сега:

 

 

Днес Луна съобщи от социалните мрежи, че Горан е откраднал телефон от нея

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (2)

Susan Mile СВЪРЖЕТЕ СЕ ДР. САКА ЗА МОЩЕН МАГАЗИН, ЗА ДА ВИ ПОМОГНЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ВАШИЯТ ЛЮБОВНИК ВЪЗМОЖНОСТ КАК ДОЛГО СЕ РАЗКРИХТЕ ИЛИ КОЙТО МОЖЕ ДА БЪДЕ СЕГА, Д-Р САКА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ДА ВИ ВЪРНЕТЕ В рамките на 24 часа, ТОЙ КАТО МИ ПОМОГНЕ, ТОВА МЪЖЪТ Е ПРЕМНО МОЩЕН И ЧЕСТЕН КОНТАКТ Д-р SAKA на WhatsApp или Viber Chat: +27634201775 и имейл: [email protected]. Казвам се Сюзън Майл, споделям свидетелството си, този човек е истински и мощен.
17.04.2021 11:36 / Отговор
Kevin Silva Работи! Казвам се Кевин Силва. Бившата ми съпруга ме блокира на всяка платформа. И се свързах с д-р Сака за помощ, 24 часа след като д-р Сака направи заклинанието си, съпругата ми ме отблокира! Този човек е честен, истински и мощен! Свържете се с Dr.Saka за помощ сега, споделям свидетелството си ... Съпругата ми се върна с мен и сме щастливи заедно. Свържете се с д-р Сака на неговия WhatsApp или Viber Chat: +27634201775. На неговия имейл: [email protected].
22.04.2021 23:56 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза