Меню

Избрани новини

Клюкарник

Луна праща Горан в нарко комуна!

Колев имал мечта да стане известен и искал да се запознае с Азис

Луна е решила да помогне на бившия си приятел Горан да се отърве от пристрастяването към наркотиците и хазарта.

Макар, че вече не са заедно и певицата е разочарована от истината, която Горан умело криел от нея, тя е твърдо решена да помогне на пропадналия мъж.

Пред репортер на LIfeOnline.bg тя заяви:

„Настанен е в наркокомуната-лагер! Иска да се излекува! Каква прекрасна новина, стига да си удържи на думата, като един “истински зависим шампион”, който в наркотичната си превъзбуда копнее да дава интервюта, като се върнел...(от къде...),не можеш да се върнеш, кой ще те пусне? Ние ще дойдем ...стой кротко и чакай...“.

Думите й са и в отговор на пост на Горан във Фейсбук, който твърди, че е на спортен лагер:

„Кучетата си лаят, керванът си върви ! Когато се прибера от Лагер ще дам публично изявление за тема Луна и нейните лъжи ... Споделете приятели share ...“

Горан бил сърдит на Луна, защото се съгласил на лечение, но я помолил да не разгласява за миналото и проблемите му с наркотиците и хазарта.

Според певицата обаче неговото падение трябва да послужи за пример на всички млади хора, които търсят „на работата лекото и на хляба мекото“. Тези, които смятат, че е безсмислено да се работи и чакат цял живот някой да им помага и издържа, а когато закъсат прибягват до кражби, сводничество и проституция и така се търкулват по наклонената плоскост към бездната на зависимостите.

Припомнете си, че връзката на Луна с Горан избухна и се разви изключително бързо. Певицата дори снима новия си приятел в клипа към песента "Всички на Крака", но вчера заяви пред нашата медия, че ще редактира видеото и ще го пусне без него.

По нейни думи, Горан бил прикрит измамник и крадец, занимаващ се с джебчийство, проституция, хазарт и наркотици. Все неща, които криел от нея, но тя в крайна сметка прозряла.

Имала голямо желание да му даде шанс да се промени, но в крайна сметка проумяла, че единствено нарко комуна може да му помогне.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати