Меню

Избрани новини

Ексклузивно

„Господин за един ден“! Луна трие гаджето от клиповете и живота си! (снимки и видео)

Аутсайдерът и наркозависим Горан Колев от Русе аут от видеото на Луна “Всички На Крака”

Решено е! Екипът на  Супер Звездата премонтира видеото и в момента и заличава окончателно участието му в него, научи репортер на LifeOnline.bg лично от Луна.

Блатният плъх се връща там от където е дошъл, това напомня за култовия филм със съгражданина, съсед и приятел на Луна, Тодор Колев ”Господин за един ден”. И преди да изгрее “звездата” на пристрастеният и към хазарта палячо от Русе тя залезе! Остава му единствената възможност да бъде настанен в нарко комуна за лечение!, разкрива източник до русокосата фурия.

Наркоманът ще бъде аут от всички проекти заснети до сега с него, включително и от “Всички На Крака”!

Оказва се, че Горан е мамил изпълнителката дълго време. Тя искала да му помогне, но така и не могла да се пребори с пристрастяванията му:

„Когато тъмната страна излезе на яве настъпва крахът, урокът от горчивия опит е поучителен, затова апела ми към младите хора е да осъзнаят своята  уникалност и да не посягат към избори, които водят към задънени улици! Пътя обратно е обречен! Ценете живота си, на вас и на другите, защото е От Бога даден!“, съветва младите си последователи Луна.

Припомнете си, че за пристрастяването на Горан Колев към хазарта съобщи първо LifeOnline.bg. Сега се оказва, че освен това, той е с особено силна наркотична зависимост.

Преди да срещне Луна, Горан се издържал с кражби и сводничество. Не му била чужда и мъжката проституция, но тъй като от наркотиците не вдигал самолета обикновено играел женската роля в хомо актовете срещу пари.

В желанието си да му помогне, Луна всячески се опитвала да го промени. Сменя черните му дрехи с бели, дава му всякакви шансове, жилище, сигурност, но очевидно Горан не е искал да се промени, по този повод тя каза пред наш човек:

„Президентът подава ръка на търтеи, пропаднали и зависими! Луна Президент е единственото спасение за обърканите души, стигнали в задънените улици на “новите магистрали”, на едно фалирало общество!“.

Луна, за която се говори, че е имотна милионерка на три континента, със щедростта и благородството си на българска майка Тереза не спира да помага на безпризорни безделници с надеждата да ги направи “хора”, а вярата й в доброто е безгранична!

По наша информация тя успя да си върне всичките пари от фалиралата банка КТБ и явно се е превърнала в апетитна хапка за напористия безделник Горан.

Днес Луна сподели и предизвикателни сторита в социалните мрежи с кадри, на които се вижда неадекватното състояние на Горан. Очите му светят, лицето му е подпухнало, а погледа му е блуждаещ. Певицата е споделила и снимките, които LifeOnline.bg публикува от казиното където Горан харчеше пари на машинките.

Говори се, че Горан се залепил за певицата след като дълго време й досаждал по телефона, тя го поканила за клип и така припламнали чувствата. В началото той бил забавен и интересен, след това обаче Луна започнала да получава предупреждения от всякъде за истинското лице на любимия си, и все пак не й се вярвало. В крайна сметка всичко се оказало истина.

Преди дни Луна обяви, че Горан е стерилен и няма нито един жив сперматозоид, това, както и половата му немощ тя си обяснява с употребата на силни наркотици. 

ВИЖТЕ ЗА ПОСЛЕДНО КЛИПА НА ЛУНА С УЧАСТИЕТО НА ГОРАН КОЛЕВ, ЗАЩОТО СКОРО ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТ!

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (1)

RuMourf Налице възстановяване на бани Omsk
07.11.2020 08:37 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати