Меню

Избрани новини

Звездите

Луната й помага! Ритонката Катя топи кила на пълнолуние!

От няколко месеца не е близвала сладко

Катя от дует "Ритон" свали два килограма от талията си само за едно денонощие по време на което е била на модерната Лунна диета.

Почитателите на т. нар. Лунна диета, сред които се оказа и известната певица, приемат само вода и зелен чай в рамките на 24 часа.

По този начин организмът се детоксикира, тялото елиминира голяма част от излишните течности, а влиянието на луната усилва ефекта многократно.

Катя признава, че от години спазва този режим по два пъти в месеца - на пълнолуние и новолуние, и то не толкова с цел отслабване, колкото за пречистване. 

Тя дори агитира почитателите си да го прилагат, тъй като освен, че е полезен за здравето, за едно денонощие могат да се разделят с до 2 килограма от теглото си.

Ритонката се изпусна и че от няколко месеца не е хапвала сладко и набляга на кози продукти, които й доставят от еко ферма. 

Неотдавна Катя разкри в телевизионно интервю, че преди турнето им "Музика и любов" със Здравко си направили кръвни тестове за непоносимост към храни и все още стриктно спазват инструкциите, научи репортер на LifeONline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати