Меню

Избрани новини

Звездите

Луната й помага! Ритонката Катя топи кила на пълнолуние!

От няколко месеца не е близвала сладко

Катя от дует "Ритон" свали два килограма от талията си само за едно денонощие по време на което е била на модерната Лунна диета.

Почитателите на т. нар. Лунна диета, сред които се оказа и известната певица, приемат само вода и зелен чай в рамките на 24 часа.

По този начин организмът се детоксикира, тялото елиминира голяма част от излишните течности, а влиянието на луната усилва ефекта многократно.

Катя признава, че от години спазва този режим по два пъти в месеца - на пълнолуние и новолуние, и то не толкова с цел отслабване, колкото за пречистване. 

Тя дори агитира почитателите си да го прилагат, тъй като освен, че е полезен за здравето, за едно денонощие могат да се разделят с до 2 килограма от теглото си.

Ритонката се изпусна и че от няколко месеца не е хапвала сладко и набляга на кози продукти, които й доставят от еко ферма. 

Неотдавна Катя разкри в телевизионно интервю, че преди турнето им "Музика и любов" със Здравко си направили кръвни тестове за непоносимост към храни и все още стриктно спазват инструкциите, научи репортер на LifeONline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза