Меню

Избрани новини

Клюкарник

Съдът оневини Люси Иларионов по делото за клевета на Мона Валериева (видео)

Плеймейтката е бясна на съдийката! Във Вип Брадър 2015 режисьорът я определи като жрица на любовта

Моника Валериева сипе огън, жупел и закани от социалните мрежи заради решението на съда да оправдае Люси Иларионов по заведеното от нея дело за клевета и обида в национален ефир, видя репортер на LifeOnline.bg.

Моделката със скандален бекграунд се жалва в профила си във Фейсбук, като се закани, че ако съдът на втора инстанция оправдае Иларионов, тя ще се обърне към съда в Страсбург.

Валериева не може да се събере в кожата си, че съдът оневинява режисьора, което де факто определя думите му за истина.

В дълъг пост тя напада съдийката, и сякаш въобще не осъзнава, че Темида има много по-важни дела с много по-сериозни престъпления за решаване отколкото да излъсква накърненото й его.

Припомнете си, че Мона и Люси кръстосаха светските си саби в сезона на ВИП Брадър през 2015 година и тогава Иларионов спомена доста факти, които очевидно са се оказали много неприятни за моделката.

В изповедалнята на въпрос на Биг Брадър „Какво работи Моника Валериева?“ – Люси Иларионов отговори, че според него тя работи „най-древната професия“, като на уточнителния въпрос „за проституция ли говориш“, той потвърди.

Три години след заведената жалба, съдът на Първа инстанция не счете думите на Люси Иларионов за обида и клевета.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза