Меню

Избрани новини

Клюкарник

Люси Иларионов без малко да смаже камила в Дубай

Певецът и режисьор на клипове разказа за безумната случка в емирството

Режисьорът на клипове и бивш певец и танцьор Люси Иларионов е имал интересно преживяване, когато преди няколко години е посетил Дубай.

С неговата половинка попфолк изпълнителката от виетнамски произход Ани Хоанг, решили да си подарят романтичното пътешествие, което да е само за тях двамата, тъй като обикновено посещавали емирството все по работа - покрай снимките на музикални клипове.

В една от обиколките им из красивите забележителности на Дубай, уличен гид ги приканил да се възползват от местната атракция - разходка с камили.

Ани Хоанг, разбира се, като любопитно младо момиче се съгласила веднага и се качила, което не е проблем за 45-те й килограма, но по него време Люси все още е тежал 180 кг. и не му е било до яздене на камили.

Аниматорът много настоял и за да не разваля преживяването на възлюбената си, мощният мъжага се покетрил на двугърбото животно.

В този епичен момент нещастната животинка изревала на умряло, а ла ревът на Чубака от "Star Wars" и с този рев продължила цялата разходка.

Въпреки видимото изтезание на животното, собственикът му не спрял обхода, само и само да си прибере 5-те пари.

Ревът на горката камила обаче и до ден-днешен оттеква в съзнанието на бившия елегантен певец от "UpDown".

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати