Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мрежата се смее! Обирджиите на Моника си играли с бикините и вибраторите й! (видео)

Плеймейтката излезе с изявление пред bTV

На 8 август, от дома на плеймейтката Моника Валериева бяха откраднати 92 хил. евро и ценности, за което първо съобщи бтв.

В събота услужливата медия даде трибуна за изявление на плеймейтката, която сподели подробности за сполетялата я беда.

„Случаят е спецфичен и не става дума за нормален обир… Изплаших се защото са влизали в дома ми, следяли са ме… и защото си видях бикините до с*кс играчки…, обяснява паник атака след обира Валериева.

Тя заподозря близък човек от своето обкръжение като извършител на деянието.

"Вратата ми беше заключена толкова пъти, колкото аз я бях заключила. И ние я отворихме с ключа си, без да има никакъв проблем. Най-вероятно се касае за подправен ключ. Просто ми нямаше най-ценните вещи. Имам все още ценни вещи вътре, но те са взели най-ценното, което може да се вземе", разказа Валериева пред bTV и уточни, че са взети два часовника, доста бижута на една съответна марка, които при продажба нямат същата стойност.

"Те се равняват при закупуването им на 200 000 лева и 92 000 евро в кеш”, каза тя.

Но от къде модела има толкова много пари в кеш? Тя казва, че приготвила парите за купуването на кола, а нищо от откраднатото не било застраховано.

"Мен НАП не ме разследва. Аз съм се осчетоводила, счетоводството ми е изпратило договора. Плащам си данъците. Писаха, че съм безработна. Не съм безработна, аз имам компания, имам три компании, работя…

Аз никога, като едно умно момиче, не бих предоставила исканата сума, която ми липсва, или нещо такова, ако не мога да докажа доходите си.

Може би много хора, които ме обявяват за глупава, че съм си държала парите така, че дори милионерите не си държат парите така, да го отчитат както искат. Аз знам за себе си, това не може да ме бутне по никакъв начин".

ВСИЧКО ЗА ОБИРА В МОНИКА ВАЛЕРИЕВА ЧЕТИ ТУК!

Моника обяснява подозренията си за извършителя така: "Най-вероятно става въпрос за близкия ми кръг, но работят по всички версии, включително групировки, които се занимават с кражби, и нямат нищо общо с близкия ми кръг. Аз се съмнявам във всички, не живея нормален живот в момента. Аз комуникирам с 5 човека и се съмнявам във всички тях, а не искам, защото те са ми най-близките хора и е много странно. Объркано е...

„Пари се изкарват…“ казва Моника обяснявайки, че не е толкова разстроена от материалната загуба. На нея обаче ще й се наложи отново доста да „поработи“ за да изкара пак изгубените придобивки.
Задържани по случая все още няма.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза