Меню

Разцъкай

10 години назад! Моника Валериева преди ролексите и картиетата (ГАЛЕРИЯ)


Скъпи читатели, представяме ви Моника Валериева такава каквато майка й и баща й са я създали по природа.

От грозно пате и дискотечна пацавура, Моника Валериева успя да се превърне в разпознаваема и желана от богаташите елитна компаньонка.

Името й се появи на страниците на жълтите издания през 2011 година, когато амбициозната дупничанка се захваща с издигането си в „светските среди“ и се явява на конкурса „Мис Плеймейт“.

Така и не успява да го спечели, но привлича вниманието към съществуването си.

Следват поредица от скандали, като един от най-ярките е връзката й с Валери Божинов, докато той е обвързан с Николета или пък с Алисия (на тези двете им изтървахме метрампажите)…

Паралелно с това, тя се сприятелява с певицата Андреа и двете са на всяко парти похлупак, или както се казва у нас „на всяка манджа меродия“.

Преди корекциите „Мона Бактериева“, както я наричат някои светски хейтъри. никак не прилича на красавица, не че сега е.

Поредицата от набождания и нарязвания по лицето и гърдите я лустросват до толкова, че пробивната плеймейтка да може да се пъчи от всякакви светски издания, предавания, събития и т.н.

Популярността й някак си расте и Моника успява да се превърне желан трофей за заможните колекционери на момичета от кориците.

Следват все по чести пътувания до специфични точки от света - известни сборища на тузари, Монако, Милано, Дубай…Париж. Снимки от коридорите и креватите в скъпи хотели. Луксозни автомобили, подаръци за стотици хиляди.

Нека обаче си припомним как изглежда Моника Валериева преди намесата на хирурзите, така както е дошла от Дупница в София.

Скъпи читатели, представяме ви Моника Валериева такава каквато майка й и баща й са я създали по природа.


LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (2)

Ралица Непривлекателна курва в началото. Отблъскваща опасна курва сега.... защо да товарим интернет пространството с тези твари???
24.10.2020 08:20 / Отговор
QWERTY Там е работата, че нищо особено не съобщавате. Проституцията е най-древната професия и винаги ще я има. Валериева просто не е на Околовръстното, с миганките, но пак си е проститутка. Съдба....
26.08.2021 21:05 / Отговор

Добави коментар