Меню

Избрани новини

Пикантерии

Силиконът прецакал Валериева! Божков не си я поръчвал защото не обичал изкуствените пазви!

Чалга куклите също не били добре дошли в будоара на олигарха

 

Моника Валериева не е успяла да се запише при Васил Божков, научи репортер на LifeOnline.bg.

 

Колкото и да се опитвала да получи достъп до кревата на олигарха, меркантилната златотърсачка все удряла на камък.

 

Причината била, че родният Калигула не обичал изкуствените красавици. Той много мразел напомпаните с импланти и всякакви синтетични пълнежи момичета затова и те не получавали височайшето му внимание, издават близки от неговия кръг.

 

Именно многократното тунинговане на Валериева отблъснало платежоспособния клиент.


 

Виждайки как пръска пари по младите си любовници, Мона мечтаела и тя да облажи от щедростта му, но това така и не се случило.

 

Божков бил ценител на естествената красота и много от любовниците му са били точно такива, поне в началото. По-късно обаче някои от тях инвестират в интервенции, явно защото са омръзнали на благодетеля си.

 

Той не долюбвал и чалгата, затова и не се знае за нито една поп фолк кукла, която да е получавала „финансови“ инжекции от укриващия се в Дубай хазартен бос.

 

 

 

Затова пък естрадния жанр имал широката му подкрепа, Лилана, Мария Илиева, Аксиния са само някои от певиците, които е известно, че са се радвали на финансов комфорт осигуряван от Черепа.

 

За съжалението си, че не успяла да пробие при бизнесмена с 12 обвинения, Моника проговори в нарочен чат с последователите си.

 

На въпрос дали силиконката е имала интимни отношения с бизнесмена-беглец тя отговаря:

 

“Харесвам Васил Божков, симпатичен ми е. Не съм спала с него. Много ми е възрастен, за да имам нещо общо с него“, оправдава неуспеха си Валериева.

 

 

Освен това от чата става ясно, че в момента Моника няма спонсор защото не носи никакви бижута. Тя оправдава липсата на скъпоценности със страх от пореден обир.

 

„Вече нямам никакви бижута, имам уплаха. Имах четири гривни на „Картие“, откраднаха ми ги. Вече не харесвам тази марка, защото имам лоши спомени. Повече не бих си купила такива“, казва Моника в опит да подчертае, че тя сама си е платила скъпарските бижута.


 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати