Меню

Избрани новини

Пикантерии

Пищова призна поражението: „Само Васил Божков е по-голям к**вар от мен!“

До сега бройката му нараснала до 3547 бамбини

 

Митьо Пищова прелива от щастие, че след няколко дни синът му ще навърши една годинка. Ивайло се роди миналото лято, а палавият татко реши да му даде царско име, защото имал знатно, болярско потекло.

 

Майката на мъника е манекенка, с която Пищова се запознал покрай десетките модни конкурси, които организира. Допаднали си и направили няколко креватни изпълнения. 

 

После Димитър Маринов решил да я кара по лекия начин - с джакузита, мандарини, шампанско и девойки под 25 години. Въпреки това твърди, че се грижи за момчето.

 

 

Не пропускал начин да му засвидетелства уважение и да направи скъпи подаръци на майка му, с която били в перфектни отношения. За първата година на сина си Ивайло е решил да прави парти, но още не бил решил кога. 

 

Жени в кревата не му липсвали и често се хвали с бройката на партньорките си.

"Към 10 юни 2020 г. съм имал точно 3547 госпожици. Водя си стриктен отчет", декларира постижението си развратникът пред столичен седмичник. 

 

 

"Нека всички да знаят какъв к**вар е Митьо Пищова. Друг к**вар беше Васил Божков - много свестен човек, истински приятел, верен. Само той може да се мери с мен! От 1984 г. го познавам.

 

Уважавам такива като него. Мъжът трябва да е мъжкар и да ч**а зайчета-байчета, дечица да се правят", разказва в типичния си натуралистичен изказ Пищова, който претърпя няколко хирургически интервенци на сърцето, но въпреки това не се отказа от похотливите мераци.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати