Меню

Избрани новини

Клюкарник

Остава ли снахата на Васил Божков в NOVA?

Телевизията продължава да изпълнява рекламните си договори с лотарията на свекъра й

Снахата на Васил Божков е в разклатена позиция в телевизията, в която довчера свекърът й изсипваше по 20 млн. лв. на година. Ива Софиянска – Божкова е на път да изхвърчи от NOVA веднага след като скандалът около знаменитият й роднина отшуми, шушукат телевизионери.

Софиянска – Божкова се подвизава в съботно-неделните предавания на медията и прави интервюта с известни личности и за втора поредна година бе водеща на коментарното судио на Оскарите.

Едва ли обаче ако беше редова репортерка щеше да издържи конкуренцията, коментират нейни колеги по коридорите на телевизията. 

След като парламента прие да одържави лотарията на Божков, а самият него подгони с обвинения за ръководене на престъпна група, изнасилвания и убийства, NOVA ще загуби рекламните си договори, чрез които спонсорираше предаванията си. Реално Божков плащаше за безценния телевизионен труд на снаха си, но какво ще стане сега, питат се хора от телевизионните среди, пише nie-jenite.bg. 

Засега е сигурно, че телевизията не иска да влиза излишно в скандала със снахата на Божков и да я сваля рязко от ефир. Търсени са и други варианти, но дъщерята на бившия столичен кмет Стефан Софиянски остава в неведение

Според вътрешни хора откакто скандалът гръмна, Ива Софиянска - Божкова е посърнала и неразговорчива. Преди церемонията на Оскарите, чието студио Ива и Мон Дьо водиха, тя не се бе вясвала в телевизията. Тогава нейни колеги предположиха, че тя може да летяла по спешност до Атина, където се смята, че е синът на Черепа – Антон Божков.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 


Коментари (1)

Diado Tsvetko Kakvi sa tiia debeli majki vejdi, kakvo e tova chudo?
13.02.2020 02:50 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза