Меню

Избрани новини

Пикантерии

Нов скандал с мирис на разврат! Анджелина Атанасова разкри проститутския нрав на бившия си Йордан Йорданов (снимки и видео)

Плеймейтката попита „Майка ти и баща ти знаят ли за колко си даваш задника?“

Прочулите се като аматьорски звезди с домашното си филмче за възрастни Анджелина (Англелинка Атанасова от Козарско) и бившият футболист и модел Йордан Йорданов от Стара Загора, отново успяха да влязат в общественото полезрение с ниския си морал и скандално поведение, разкри репортер на LifeOnline.bg.

Този път вместо любовни ласки на дивана, двойката със слава на актьори от филмите за възрастни си разменя обвинения в проституция, и ако трябва да сме абсолютно точни противно на очакванията този път Анджелина обвинява Данчо в „педалство и използвачество“.

Нежната половинка напада бившето си гадже точно от там от където се прочу – стори в личния си Инстаграм. От там тя разкрива подробности от интимен характер, за каквито отдавна има съмнения и се пише доста в някои медии.

Накратко, Анджелина потвърждава слуховете, че моделът Йордан Йорданов практикува най-древната професия и се пуска на мъже срещу заплащане, като уточнява и неговата пасивна страна в предлаганите услуги.

Тя споделя снимка от профила на гаджето си, с което се бе разделила, а после отново се събраха, от неговата екзотична почивка с Сингапур преди известно време. 

Най-отгоре на фотото плеймейтката е написала въпросително „Майка ти и баща ти знаят ли за колко пари си даваш задника на дестинацията от снимката?“ , а по-надолу под позиращия в басейна Данчо е добавила поредно запитване „А знаят ли жените как живя на мой гръб толкова време и как те извадих от общежитието, ти си нищо комплексирано п*далче“, довършва Ангелинка от пазарджишкото село Козарско.

Анджелина Атанасова разкрива, че Йордан Йорданов е жиголо

Определено е малко смешно и цялата работа напомня за сентенцията „Крадеца вика дръжте крадеца“, защо славата на самата авторка на писанията не е по-различна от тази на гадженцето й.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО, С КОЕТО СЕ ПРОЧУХА АНДЖЕЛИНА АТАНАСОВА И ЙОВРДАН ЙОРДАНОВ ТУК!

След като вече е нанесла първи удар, разгневената, че е игнорирана от гаджето си заради платежоспособни чичковци женица, продължава с втори пост. Споделяйки скрийншот от техен разговор, най-отгоре Ангелина е написала „Ето ти реклама нали това те държи жив“ ,  намеквайки за мечтата му да е известен и е отбелязала неговият профил, а от написаното послание разбираме, че тя съжалява, че е живяла с „п*дал за 150 лева на час“ и признава грешката си, че е допуснала „същия този п*дал да си прави реклама“ на нейн гръб.

Анджелина Атанасова разкрива тарифата на гаджето си - срещу 150 лева на час Йордан Йорданов дарявал ласки на мъже

Теб не те знаеха, че си жив преди да ме познаваш, така че нека комплексите си останат само за теб, айде пътувай към страните в съюза да ти пръскат пак г*за и повярвай ми няма да останеш ненаказан…“, завършва тирадата си силиконката.

След тези две провокативни публикации, тя е наредила десетина съобщения от свои последователи, които я успокояват и подкрепят в съобщения докато плюят по Йордан.

От постовете не става ясно дали Анджелина е ядосана на заниманията на Йордан и дали е знаела, че гаджето й практикува най-древния занаят с мъже.

От своя страна набедения за жиголо Йордан не реагира на писанията на приятелката си. Снимките му с нея си стоят в профила му и по нищо не си личи да се е притеснил от обидните постове.

В профила му в Инстаграм все още могат да бъдат разгледани клипове и снимки от скъпи хотели и екзотични дестинации, на които той не е с нежната си половинка. Кой го снима и плаща за скъпите изживявания не е ясно, но на думите на Анджелина обясняват доста от въпросителните.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Yordan Yordanov (@y0rdanov_) наМар 12, 2019 в 10:37 PDT

Дали това не е пореден опит за привличане на вниманието и реклама на платените услуги, които както се говори предлагат и двамата?

Снимките с които Йордан Йорданов се рекламира

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза