Меню

Избрани новини

Пикантерии

Бисексуалният Данчо от мръсното филмче с плеймейтката Ангелинка си хвана заможен любовник (снимки)

Мусколягата радвал с ласки заможни господа в Лондон и Цюрих

Нереализиралият се като футболист и модел Йордан Йорданов, който беше и гадже на плеймейтката Ангелинка от Козарско, също се захвана с най-древната професия, но зад граница, за да не го говорят в родната Стара Загора, научи репортер на LifeOnline.bg.

За двамата слабоизвестни млади се заговори след като сами координирано пуснаха лреватните си изпълнения в IG акаунтите си.

Мръсната „кибер атака“ беше с рекламна цел, а таргета разбира се бяха богати и платежоспособни клиенти и за двамата. Уви на домашните им забавления станаха свидетели основно хиляди дечурлига, които прекарват часове на телефоните си.

Друг ефект като драстично увеличаване на последователи или пък появата на чичко паричко не бе констатиран.

Според горещата клюка Данчо бил засечен да се разхождал в компанията на млад господин в търговски комплекс в британската столица.

Изненадващо е какво прави той в английския мегаполис, въпреки че не знае бъкел чужд език, питат се от Secret.bg, които разкриват информацията, че според запознати, мусколягата си изкарвал прехраната, „уважавайки“ финансови обезпечени господа.

Със сигурност Данчо, както му казват по-близките, не е просто на екскурзия, тъй като крие своето пътуване.

Снимките с които Йордан Йорданов се рекламира

Оказва се, че това не е първото палаво пътешествие. Неотдавна пишман моделът се разходи и до швейцарската столица, където много родни момчета задоволяват богати швейцарци и отново не спомена къде точно се намира.

Бившата му изгора Ангелинка, с която имаха бурна любов, съпътствана от бой, палави игри, скандали и чупене на прозорци и телефони, също има късмета да намери богат господин и по настоящем живее в австрийската столица Виена.

Източник Secret.bgКоментари (1)

Desire Цюрих е не столицата, а най -големият град в Швейцария, Берн е такава, а за Женева е административна такава.
За правописните грешки -айде, но фактологични не смятам, че себе уважаващ се журналист би допуснали да публикува. Редактор ли нямате?!
10.02.2019 12:43 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза