Меню

Избрани новини

Клюкарник

Нежни мъже точат лиги по младото гадже на Райна! Уплашена ли е, че ще й го откраднат? (снимки)

Изкушения дебнат отвсякъде, а певицата е несигурна…

Състезателят по смесени бойни спортове Валери Тюлеков попадна в полезрението на нежни мъже след като за една нощ стана популярен благодарение на връзката си с позабравената фолк певица Райна, научи репортер на LifeOnline.bg.

Според сочната клюка, Валери бил затрупан от десетки неприлични предложения.

Благодарение на известната си половинка, младият спортист, който е 10 години по-малък от известната си любима светкавично привлякъл вниманието на момчета с влечение към собствения си пол, а някои направо започнали да му пишат пикантни съобщения и да му изпращат свои разголени снимки.

Роденият в Сандански Тюлеков се забавлявал с обожанието на меките китки, което определено галело егото му.

Той бил наясно, че жените го харесват, но това, че и мъжете оценяват неговите достойнства го било новост за спортиста, шушукат приближени на приятелката му.

Райнето обаче хич не била доволна, че напудрени джендъри и застаряващи чичковци точат лиги по младия й любовник.

Проверка на LifeOnline.bg показа, че всъщност Валери не е толкова популярен в социалните мрежи, ноистина е последван от няколко представители на "левия бряг".

Източник от родния му Сандански сподели, че в пограничното градче отдавна се знае, че Райна си има джи-джи-биджи с 25 годишния спортист.

Лютата македонка ревностно пазела хубавеца, понеже трудно успяла да си намери любовник на тези години, пък и вече не била толкова популярна, че да е желана булка.

Нервната певица тропнала с краче и изсъскала на Валери моментално да заключи профила си, уж за да не ровят журналисти и клюкари в него.

Истината обаче се криела в несигурността на "македонското девойче", че някой по-интересен от нея може да грабне вниманието на спортното й гадже.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати