Меню

Избрани новини

Клюкарник

Бившият на Тоца я изнудвал с развратен видео компромат? Номер две платил 50 бона откуп?

За да опази репутацията на любимата жена

Иво Батинков едва ли е предполагал, че взимайки за жена Антония Петрова, ще трябва да харчи не само по капризите й, но и за глупостите, които е правила преди да го срещне. Оказва се, че младоженецът е получил много неприятна зестра от известната си съпруга, научи репортер на LifeOnline.bg.

Сочната клюка гласи, че затъналият в дългове Александър Бередин е изнудвал "Мис България 2009" Антония Петрова с компрометиращо домашно филмче, цитира седмичник ХотАрена. 

Руският бизнесмен заплашвал миската, че ако не получи 50 000 лева, ще пусне пикантните кадри в Интернет, на които тя демонстрира завидни техники в леглото.

След като мужикът разбрал, че Тоца стяга сватба с бизнесмена Ивайло Батинков, Бередин съзрял възможност да реши финансовите си проблеми.

Бившата „Мис Крокодил“ измолила новия си да опази репутацията й и да я спаси от секс скандала. Така той броил близо 50 хиляди лева на руснака, само и само видеото да не излезе на бял свят.

С парите Бередин успял да покрие поне част от комарджийските си дългове.

Не е тайна, че бившият съпруг на Тоца страда от болезнена зависимост към хазартните игри. Историята мълви, че е затънал в огромни борчове, изплащането на които протакал във времето, твърди седмичник.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати