Меню

Избрани новини

Клюкарник

Антония Петрова със сватба евтинджос?

Снимка: LifeOnline.bg

Разходите по празненството едва стигнали пет хиляди лева

Не повече от 5000 лева се изръсил за тържеството новият съпруг на „Мис България 2009“ Антония ПетроваИвайло Батинков, научи репортер на LifeOnline.bg.

Според гости на малката гръцка сватба на перничанката, най-големият разход бил за декорацията, за която по прости сметки са платили не повече от 1500 лева. Тук влиза и хонорарът на сватбената агенция, съобщава в. „Галерия“.

Масрафът в ресторанта бил също около тази сума, тъй като гостите на Антония и Батинков били много малко. А роклята на миската, дело на дизайнерката София Борисова, била поета от майка й Ана Петрова.

Заедно с останалите дребни разходи до 2000 лева, таванът на „пищното и грандиозно парти“ ударил скромните 5000 лева.  

Миската се оправдавала, че не иска да вдига много шум и отдавна си мечтаела за малка сватба. Близки до Антония обаче са изключително учудени, познавайки показния й стил и манията за величие.  

Според тях причините за малкото тържество са ограничените финансови възможности на Батинков, чиито бизнес бил в затруднение. Не липсват и догадки за евентуална бременност на Петрова.

Венчавката била на брега на морето, на малък залив на източния бряг на втория ръкав на полуостров Халкидики - Ситония. В заведението, което близо до бунгалата на червената депутатка Весела Лечева, храната се приготвяла на място.

След като двамата си казаха „Да“, миската вече гордо носи фамилията Петрова-Батинкова.

Източник ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати