Меню

Избрани новини

Пикантерии

Тайни от миналото! Колежки тормозили Моника Валериева в стрийптийз клуб!

Обиждали я и дори нарязали дрехите й за да не може да работи

Малко са тези, които знаят, че известната моделка и инфлуенсърка Моника Валериева е работила като стрийптизьорка преди.

Историята е от 2010 година, малко след като пристига в столицата Моника си намира работа в стрийп бара на бившия хотел „Шератон“.

Тогава Мона била свито и некомуникативно момиче, разказват нейни клиенти от това време. Въпреки опитите - клюьощавата и без никакви корекции  дупничанката не можела да се впише в обстановката и да заработи както се очаква от нея.

Освен това, стрийптизьорският колектив не можел да я приеме, а заради странното си поведение тя си навлякла на гърба омразата на колежките си по пилон.Те редовно я тормозели и навиквали.

"Тя се чудеше защо никой не я харесва. Наистина беше необяснимо, но имаше някаква антипатия, която тя предизвикваше. Нито жените в бара нито мъжете искаха да общуват с нея. Всички я мразеха.", разказва за неволите на Моника човек работил по същото време в питейното заведение, пред репортер на LifeOnline.bg .

 

Но не били само обидите и игнора, които трябвало да търпи - един ден полицейската дъщеря намерила дрехите си нарязани и хвърлени в коша.

КАК ИЗГЛЕЖДАШЕ МОНИКА ВАЛЕРИЕВА ПРЕДИ?

Саботажа бил с цел Валериева да не може да работи и да си тръгне час по-скоро от бара, разказват бивши нейни колежки в разголените танци.

Семейството й разбира се не били наясно, че дъщеря им се е захванала да си изкарва парите с еротични таци.

В крайна сметка, Мона издържала само три месеца във въпросното увеселително заведение. За кратко тя си опитала късмета и по други барове. Напуснала с думите „Тази работа не е за мен… Тук няма да си намеря богат мъж…“.

"Моника беше много бавна... флегматична... отнесена. Никой не можеше да я разбере. Не изразяваше никаква емоция, само апатия. Вече си беше направила татоса на гърба, като на Анджелина Джоли, но понеже не можеше да запомни какво означава си го беше записала на листче.", спомня си източника.


По това време Моника вече се била сприятелила с фолк певицата Андреа и сменила бардаците с дискотеките. Започнала да обикаля чалгаджийниците плътно залепена към звездата. По време на нейните участия бившата еротична танцьорка се надявала да срещне баровци, които да й оправят живота.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Моника Валериева (@monikvaleriee) наОкт 5, 2019 в 2:35 PDT

Моника Валериева

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза