Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мона Валериева инсценирала обира?

Всичко било планирано с цел пи-ар и реклама, плюс още нещо

Обирът в дома на Моника Валериева бил инсценировка, усилено шушукат в светските среди столичните клюкари докато скучаят по плажовете на южното ни Черноморие, научи репортер на LifeOnline.bg.

Съмненията се появиха още веднага след тараша. Запознати с предпазливия и параноичен характер на плеймейтката изключват възможността пестеливата гърла да е държала нещата и парите си на такъв показ.

Заядливите езици коментират, че дупничанката се е решила на екстремната стъпка за да може да изкрънка още пари от заможен роден милионер, който с удоволствие пръскал пари по нея.

Твърди се даже, че именно той купил скъпите гривни, за които се твърди, че са откраднати при тараша.

ВСИЧКО ЗА ОБИРА В МОНИКА ВАЛЕРИЕВА!

Паралелно с това се говори, че шумно „рекламираният“ взлом, всъщност бил хитър ПР ход за известната старлетка, която бе изпаднала в медийно забвение и спешно имала нужда от шум около себе си.

Това се налагало от факта, че Мона (но не Лиза), планирала бизнес с евтина козметика внос от Азия и за целта й трябвала колкото може повече реклама за възможно най-малко пари, шушукат под сурдинка излегнати по шезлонгите клюкари докато отпиват глътки пенливи напитки на морето.

До колко тези слухове са верни никой не се наема да определи, но със сигурност нещата са доста по-различни от това, което се съобщава, убедени са изследователи на родния хай-лайф.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза