Меню

Избрани новини

Риалити

Брадъри с прощални думи към самоубилият се Гроши от първия сезон на шоуто!

Мнозина са на мнение, че трагедията е можело да се предотврати

 

Мнозина от риалити героите в първия сезон на българския „Биг Брадър“ успяха да намерят своя път в живота и да натрупат определена доза постижения подобрили живота им, един от тях обаче така и не успя да стори това и в крайна сметка 19 години по-късно отне живота си.

 

Дали неудовлетворението или други здравословни и психически проблеми са били причината Светлан Шевров – Гроши да сложи край на живота си, засега остава загадка.

 

Въпреки всичко, приятелите му смятат, че самоубийството на риалити героя е можело да бъде предотвратено.

 

Те са категорични, че последния пост на скандалният риалити герой ясно е показвал, че той мисли да сложи край на живота си.

 

 

Много от последователите му в социалната мрежа продължават да се прощават с ексцентричния мъж и да се обвиняват, че не са реагирали адекватно, след като е качил многозначителното изречение: "Малко остава".

 

Двукратният победител от риалити формата Здравко, който участва в първия сезон заедно с Гроши, прави анализ на случилото се и изгазва съболезнования.

 

"Днес денят ми започна с новина, която буквално ме покруси. Смъртта на Светлан Шевров - Гроши. Дълго обмислях, дали да напиша нещо в памет на това момче, с което съдбата ни събра за кратко в най-известната къща в България.

Голямата болка на Гроши според мен остана огромното неразбиране от това какъв е и вероятно за това беше изградил един фалшив образ за себе си.

Той остана неразбран и от нас в Къщата и избра да играе ролята на загубеняка от малкият провинциален град, но всъщност бе едно добро момче с огромни мечти, които понякога шепнешком и страх споделяше с нас.

Не искам да знам причината за изборът му за такъв край, но се надявам там, където е душата му да намери покой!", пише хотелиерът от Приморско.

 

Сред първите, които реагираха бе и най-близкият приятел на Гроши от формата Найден Найденов – Нед: "Лек път! Пак ще повилнеем някога. Съжалявам...", написа Нед, с когото бяха неразделни и след края на сезона.

 

С Найден (вляво) бяха близки приятели

"Искам да те запомня такъв Светлан Шевров-Гроши!!!!! Почивай в мир", написа и Лео Бианки, като пусна усмихната снимка на починалия.

 

"Почивай в мир, братле… И в следващия живот - в никакъв, ама в никакъв случай не го прави отново!", публикува певецът Светозар Христов, който беше открит от Слави Трифонов и изпя мегахита "Торбалан кючек".

 

Изпълнителят съобщи и евентуалната причина за кончината на Гроши: "Според информация, дадена от негов по-близък приятел, се е самоубил… Обществото е болно… домашно насилие, глупости - повече са жертвите на това болно общество…"

 

От първия сезон на „Биг Брадър“ през 2004 година изгряха звездите на Здравко Василев, Зейнеб Маджурова, Найден Найденов – Нед, Светлозара Трендафилова – Зара, Тихомир Георгиев – Тишо, Стойка Стефанова – Пипирудата.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза