Меню

Избрани новини

Риалити

Жените на участници в „Игри на волята” щурмуват шоуто през следващият сезон! (видео)

Ще има ли жена победител в следващият сезон на Игрите?

 

Жените на два от участниците в третия сезон на „Игри на волята“ са попълнили формуляри за участие в кастингите, научи репортер на LifeOnline.bg.

 

Победителят Андрей Гридин, за чиято победа първо съобщи LifeOnline, сподели, че неговата съпруга Ксения се е записала за участие в шоуто, което все още не е имало жена победител.

 

А какъв по-добър шанс за победа от подготовка от треньор, който успя да надвие всички 27 участници преминали през арената в сезон три.


Шампионът призна, че наградата от 100 хиляди лева ще е за дъщеря му Алиса.

 

 

„Ако позволи жената, ще инвестирам всички пари в детето! Искам Алиса да знае, че до последно трябва да вярваш в себе си. Надявам се, че ще разбере това нещо”, каза Андрей в интервю след финала.

 

Двамата със съпругата му Ксения са горди родители на 4-годишната Алиса. Съпругата на Андрей се занимава с дигитални услуги - създава съдържание за брандове и бизнес страници, поддръжка на Инстаграм и Фейсбук страници.

 

След победата на съпруга си, красавицата вече се е амбицирала и тя да участва в състезанието.„Съпругата ми също много иска да участва в „Игри на волята” и вече се записа за кастинга. Мисля, че физически няма да има проблем, но психологически ще се натовари много. Тя е още по-срамежлива и от мен, а това ще ѝ попречи определено“, обясни ситуацията Андрей, който се надява половинката му да успее да влезе в шоуто и също да победи.

 

В игрите Гридин показа забележителни умения, упоритост и издръжливост, но и позитивни човешки качества, като толерантност, търпение и спортсменство.

Той твърди, че не се е подготвял и тренирал предварително.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Андрей Гридин (@gridinpro)

 

Друг участник в екшън предаването също хвърли бомбата днес.

 

Борис Налбантов, когото съплеменниците от Шампионите наричаха галено Бобката, обяви, че неговата половинка също се кандидатира за участие в Игрите.

 

Момичето на Бобката се казва Елина Пашаланова и е треньор и професионален психолог. А освен всичко това, е много красива жена с изваяно тяло и гъсти къдрави коси.

 

Двамата тренират заедно, а за нея той сподели, че е перфектен атлет.

 

 

Борис заяви увереност, че може да я подготви добре за участието ѝ в състезанието и да я превърне в потенциален победител, стига да я допуснат до участие.

 

Борис беше сред спряганите за победители участници, доказал се на Арената с изключителна ловкост и комплексност.

 

Въпреки черните петната, които шампионското му реноме понесе (измамите с храна на Дивата река и шмекеруването в играта за памет), той бе смятан за един от най-достойните бойци на Арената.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Boris Nalbantov (@boris.nalbantov)

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати