Меню

Избрани новини

Риалити

Режисьор на Халваджиян ще снима „Игри на волята“

Вдигат качеството на продукцията заради „Фермата“

 

Вторият сезон на приключенското риалити ще покаже повече детайли от битките и ще разкрие още от красотата на българското Черноморие

Екип от повече от 130 души се грижи зрителите на риалити формата да имат всички гледни точки (22 камери) към предизвикателствата, през които преминават участниците.

 

Режисьор на шоуто е Кирил Киров-Кико, който има опит още от снимките на екстремното състезание „Страх“ у нас. Любимият режисьор на Маги Халваджиян е взет „на заема“, за нуждите на мащабната бойна продукция. Той ще трябва да знае какво се случва преди да се е случило.

 

„Когато има различни звена, от които зависят малки и големи детайли, трябва да се направи много добър синхрон“, казва Кико, според когото един от най-важните елементи е доброто заснемане.

 

Въпреки опита си в „Страх“, „Като две капки вода“ и X Factor, Кико определя „Игри на волята: България“ като предизвикателство. Сред най-големите трудности, с които се сблъсква той и целият екип на шоуто, е времето. Често метеорологичните условия диктуват работата на екипа.

 

Арсеналът на режисьора са многото гледни точки към играта на терена, а в последните години това задължително включва дрон. Детайлите в игрите се улавят от малки GoPro камери, които са прикрепени на най-неочаквани места.

 

В новия сезон племената ще имат възможността да живеят на три съвсем нови локации. В териториалните битки всяка седмица 24-мата участници ще се борят за мястото си на пребиваване – Резиденцията, Стопанството или Дивата река.

 

Пилот на граждански самолет, който обича лова и има разнородни хобита, волева и дива каскадьорка способна да надвие и най-силните мъже в шоуто, 18 годишна ученичка в едно от най-престижните български училища. Изключително красива шампионка по художествена гимнастичка, която Ники определя като странна и екстремна, тя кара ATV, катери се по планини, влиза във вулкани и разнообразява ежедневието си скачайки с бънджи от балон на огромни височини.

 

За разлика от миналата година, наградата е намалена на половина и победителят ще спечели само 100 хиляди лева. Водещи ще бъдат Димо Алексиев и Ралица Паскалева.

 

„Игри на волята“ се появи в ефира на NOVA миналата година, след естествената нужда от предаване конкурент на родолюбивото шоу „Фермата“ на Иван и Андрей по btv.

Въпреки красивите участници и секси гледки на стегнатите им тела, предаването не можа да удари по рейтинга на конкурента. С повишаването на качеството и привличането на един от най-добрите тв режисьори, от екипа на „Олд Скул“ се надяват да привлекат повече зрители.

 

Остава да изчакаме до есента за да разберем как са се справили с кастинга.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза