Меню

Избрани новини

Риалити

Възпитаник на Любо Чука фаворит за стоте бона в „Игри на волята“

Борецът Симеон Станкович оцелява на „Плажа на отшелника“

 

Възпитаник на страховития Любо Чука е основен претендент за голямата награда от 100 хиляди лева в екшън риаллиито "Игри на волята - България".

 

В настоящият трети сезон на шоуто участва интересен персонаж – отшелникът.

 

Това е състезателят по борба Симеон Станкович. Той е заточен на див и усоен плаж, където е оставен да оцелява на произвола на природата.

 

Бившият охранител на Христофорос Аманатидис-Таки, оцелява без подслон, без каквато и да е храна, спи на камъни, яде сурови жаби, червеи и буболечки и очаква своите противници.

 

А те са отпадналите след елиминационни битки участници. Първа при него се оказва учителката по английски Елиа.

 

Тя ще прекара една нощ на скалистия бряг, след която ще се изправи срещу силния си противник в една последна битка.

 

 

Такава е съдбата на всеки отпаднал, който ако успее да надвие Симеон, ще заеме неговото място. В случай, че никой не победи бореца, то той ще се изправи на финален двубой.

 

Станкович няма да бъде никак лесен съперник, защото освен сила, издръжливост и хъс за победа е подплатен с много умения по оцеляване.  

 

Той е тренирал при Любо Чука, което си е истинско предизвикателство и не е за всеки. Бившият емемеец изобщо не си поплюва. Любомир Симеонов, както е името на здравеняка, е известен с това, че изцежда до краен предел силите на участника в "Игри на волята". И го прави истинска машина.

 

Симеон е кален достатъчно и нищо не може да го уплаши, след като преживява тренировките при бившия гребец. Тренировките явно дават резултат и той се спряга за големия фаворит в шоуто.


25-годишният борец е добре познато име в спортните среди. Симеон е възпитаник на кюстендилската школа "Васил и Георги Илиеви", национален състезател е по борба в категория до 97 кг.

 

 

Напук на клишето, че спортистите не са достатъчно начетени, Симеон е полиглот. Говори свободно пет езика. Учи зооинженерство. А именно животните са голямата му страст,  отглежда двойка кръвожадни соколи, които е дресирал виртуозно."Втората ми голяма страст е соколарството - споделя Симеон, който член на управителния съвет на Българския соколарски съюз у нас. - Притежавам два редки вида", добавя Станкович.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати