Меню

Избрани новини

Риалити

Докторите в „Игри на волята 3“ лекуват сакатлъци с участници през ден! (видео)

Кандидатите за 100 бона са подложени на екстремни изпитания

 

Медиците в екипа на третия сезон на "Игри на волята" се оказаха изключително ангажирани, след като почти всеки ден трябва да се грижат за травмите на участниците.

 

Заради по-тежките трасета, които продукцията е подготвила за кандидатите за слава и пари, най-често медицинският екип е необходим при случаи като крампи и схващане на мускулатурата.

 

"Тежките условия и времето също оказват влияние върху телата на играчите", призна пред NOVA д-р Витанов, който за трета поредна година ще се грижи за здравето на участниците.

 

Този сезон екипът му се състои от общо петима медици, които да могат да реагират при всяка ситуация, която може да се породи от екстремните условия във формата.

 

 

"Всяка игра е мегаструктура от най-различни елементи, които не са виждани досега в нито един риалити формат. Аз съм бил и участник, и част от екипа на много подобни формати по цял свят, и мога да кажа, че топспециалистите в момента са в Царево и работят за "Игри на волята: България".

Мисля, че продуктът, който зрителите ще видят от септември ще бъде в пъти по-добър от всичко, правено до момента", категоричен е пък Николай Мартинов, който се прочу с участието си в „Сървайвър“ 3.

 

Както и в предишния сезон, той отново отговаря за изграждането на съоръженията и сигурността на всяка битка.

 

По думите му, феновете на шоуто ще видят на Арената басейни, високи ферми, дървени конструкции и масивни понтони навътре в морето.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза