Меню

Избрани новини

Риалити

Сестрите в „Игри на волята“ елиминираха Тодор Желязков

Женският ум и воля надви мъжката груба сила

 

Два титанични сблъсъка видяха зрителите в първия ден от финалната седмица на обратите в Игри на волята”. Номинационна и елиминационна схватка поставиха на изпитание силите на участниците, като ги изправиха пред тежки предизвикателства.

 

Втората битка се оказа и последна за Тодор – „железният човек” от Бургас напусна след като беше сразен от сестрите, които хич не го обичаха - Йоанна и Екатерина.

 

Първата среща на всички играчи на Арената в индивидуален сблъсък ги изправи в изпитание за баланс и издръжливост. Построяването на достатъчно висока кула от дървени плочки донесе на Ваня имунитет, а последна в изпитанието остана Йоанна, която се превърна в първия номиниран участник.

 

Първият Номинационен съвет на финалистите премина под знака на достойни постъпки и представяне на Арената.

 

Всички получиха и възможността да наддават в първия специален търг, от който Тодор си закупи персонално предимство, а Вайс допълнителен номинационен глас. По време на съвета бяха изречени откровени думи, а равносметката показа, че един срещу друг за оцеляване, заедно с Йоана, ще се борят Тодор и Катя.

 

Тримата номинирани се срещнаха на Арената с бистър ум и мотивация за победа, а напрежението се режеше с нож.


 

На изпитание щяха да бъдат подложени ума, съобразителността, бързината и ловкостта, за да останат в играта. Многокомпонентното трасе се оказа най-трудно за шампиона по жиу-жицу, който започна да изостава още на първия елемент свързан с паметта. Той не успя да стопи преднината, която натрупаха двете му опонентки и напусна „Игри на волята“ на крачка от финала.

 

Като победител от Арената си тръгна Екатерина, тя плячкоса всичкото злато на Тошко, както и закупеното от него по-рано предимство.

 

Игри на волята” определено ме научи да си сдържам емоцията и да контролирам себе си при провокации, при сблъсък на мнения и за мен беше страшно предизвикателство да успея да се контролирам. Надявам се да съм дал пример на другите хора навън, на децата, на по-младите от мен – да имат чест и достойнство, да си държат на думата и винаги да гонят мечтите си. Да не се отказват пред нищо”, каза Тодор, който се превърна в най-ненавижданият участник в Игрите.

 

Тази вечер състезателите ще влязат в нова тежка битка за оцеляване, след която един от тях ще си тръгне на крачка от финалния сблъсък за наградата от 100 хиляди лева.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (1)

Пеню Париса Такива самонадеяни селски пръчки, не брегове Тодар е пръчка, трябва да се слагат там където им е мястото, а именно да подпират "доматиту", щот за нищо друго не стават само злоба и завист в тях! Продукцията го презими много хубаво, никаде не е казано, че като си тъп и упорит значи, че си победител, браво на сестрите изтински победители, а Тодар женски полов орган!
12.12.2020 18:32 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати