Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сватба чука на вратата на шеф Виктор Ангелов (снимка на семейството)

Кулинарният гений най-накрая се сгоди

 

След дълги години съвместно съжителство с половинката му Наталия, кулинарният виртуоз все пак се престрашил и й предложил брак. Въпреки че двамата са заедно повече от десетилетие, той все още не е сбъднал мечтата й да се види като булка. 


Господарят на чрпаците неведнъж е споделял, че всъщност Наталия е неговата ученическа любов и за пръв път съдбите им се преплитат, когато са едва 13-годишни, по комшийска линия в Люлин. Наталия обаче не отвръщала на чувствата му, а в последствие се хванала с негов приятел, от когото има две деца. 


Едва години след това, през които Ангелов развива кариерата си в чужбина и търпеливо чака любовта на живота му да му обърне внимание, Наталия се развежда с първия си мъж и заживява с готвача-звезда. Двамата имат дъщеричка Натали. Той гледа и другите й две деца като свои и ги нарича "сина ми" и "дъщеря ми". За момента обаче никой от наследниците му не е тръгнал по неговия път, пише Ретро. 

Доведеният му син Март Лачев бе сред най-силните претенденти за награда в "Игри на волята", но заради контузия на крака отпадна малко преди финала. 

Шеф Ангелов със семейството си

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза