Меню

Избрани новини

Риалити

Конкурентно предаване „краде“ рецептата на успеха на „Фермата“

„Игри на волята“ копира аграрното шоу на Иван и Андрей

 

Стопанство ще замени познатата от сезон едно Рибарска колиба в предстоящото второ издание на "Игри на волята", научи репортер на LifeOnline.bg. Още със старта си риалити предаването на NOVA изкопира темата за родолюбието, като в някои от епизодите си доста напомняше на "Фермата".

 

През новия сезон редакторите са решили да заимстват още повече от конкурентното шоу по Би Ти Ви "Фермата", където участниците за заети да оцеляват като садят зеленчуци и гледат животни.

 

Във втория сезон на "Игри на волята" същото ще се налага да прави и племето, заело второ място в териториалните битки. Членовете му ще трябва сами да осигуряват прехраната си, опознавайки селскостопанския живот и неговите предизвикателства.

 

 

В Стопанството задачите към участниците ще разпределя собственикът му Георги Димитров-Кинти. След дългогодишен опит като моряк и рибар, Георги решава да излезе от водата и да стъпи здраво на земята, воден от любовта си към животните и природата.

 

Той създава собствено стопанство до морето в полите на Странджа планина, където в момента отглежда домашни животни, както и зеленчукова и плодна градина.

 

Млякото, яйцата, зеленчуците и плодовете, които получава от труда си в Стопанството, подарява на приятели и познати, но никога не продава. Обича безкрайно животните си, грижи се за тях и смята, че ще научи на това и участниците, които стават част от втори сезон на приключението "Игри на волята".

 

Задачите, които Кинти вече поставя на участниците са нелеки и непознати за повечето от тях - доене и паша на козите, хранене и почистване на кокошките и прасетата, прекопаване и поливане на градината, това напомня много на ежедневието на фермерите при Иван и Андрей.

 

Останалите две племена съответно ще се ширят в лукс за победителите, а последните в битките ще мизерстват в пущинака на брега на река Велека.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (2)

Robtdeemn Възстановяване на повърхността на ваните
26.09.2020 16:39 / Отговор
Robtdeemn Серпухов възстановяване на вани
27.09.2020 10:45 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати