Меню

Избрани новини

Риалити

Траки за първи път стъпиха в лукса на "Игри на волята: България"

Стоян тъгува за приятелката си Валерия

Траките най-накрая успяха да спечелят битката за територия и за първи път да се настанят в луксозната вила.

Битката снощи беше морска и двете племена трябваше да плуват до понтон, един по един, носейки боди бордове със себе си. 

На понтона трябваше да вземат пояс и с него да скочат върху боди борда, след което трябваше да бъдат изтеглени на брега от останалите играчи.

На финала трябваше да се покатерят на кула и от там да нанижат пояса на мишена, хвърляйки го.

През цялото време на играта Славяните водеха, докато се стигна до последния пети участник, Роберта, която не успя да наниже пояса и по този начин даде шанс на Юлиян, който беше последен за Траки.

Той навакса преднината им и наниза пояса си от втория опит, с което племето му спечели битката.

 

Победата на Траките

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон следите?

„Вината за днешната загуба е изцяло моя“, сподели Роберта, но не на това мнение беше Стоян, който обвини Юлиян, че не е играл по правилата. Според спасителя, качването на учителя от външната страна на кулата е нарушение на правилата, както и фактът, че пояса се закачи за въжето, а не влезе централно в мишената също ядоса Стоян. Любопитното в случая е, че самият Стоян също се качи от външната страна на кулата. Дали младият спасител не може да губи? „Трябва да се научим да приемаме загубите“, заключи Март.

 Радостина и Ана Мария споделиха на Александър, че вече в техния лагер са и близначките и, че са се разбрали да номинират Юлиян, а след него Пламен. Сашо се съгласи с тях и за пореден път каза, че не харесва Юлиян и го смята за първичен. Дали поредната стратегия на Траките ще проработи, ще се разбере през следващите епизоди.

 

Стоян

Стоян сподели на Веселин, че не се чувства добре, защото постоянно мисли за приятелката си Валерия. Разказа му, че са се скарали преди да влезе в предаването и, че тя е била против участието му.

Вътре обаче Стоян е осъзнал, че не може без нея. Дали ще издържи до края или заради любовта си ще напусне шоуто?

 Роберта и Стоян за първи път прекрачиха прага на рибарската хижа. Стоян е разочарован от условията, за разлика от Роберта, която сподели, че й харесва. След това разказа на мъжете, че я е страх от тъмното и не иска да спи сама. Единствената дама при Славяни остана впечатлена от отношението на мъжете към нея и факта, че не я обвиниха за загубата.

Тази вечер предстои капитанската битка. В нея ще участват Александър и Веселин. За какво ще се борят този път, кой ще спечели и каква ще бъде голямата изненада от битката, ще разберем от 21:00 часа по NOVA.

Капитанската битка, която ще гледаме тази вечер

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати