Меню

Избрани новини

Риалити

Изтриха племето на Прабългарите от телевизионната карта!

Как разпределиха участниците от най-малобройния отбор в „Игри на волята“?

Прабългарите са вече в историята на първия сезон на “Игри на волята” в българския ефир. Те останаха най-малкото племе, а останалите два отбора – траки и славяни, си ги поделиха.

В люта племенна битка за територия победиха красивите славяни, които имаха шанс първи да избират кой представител на прабългарите искат да добавят в отбора си.

Победата ги настани и автоматично в лукса на тузарската вила, а облечените в зелено траки ще се тешат от загубата в мизерията на рибарската колиба.

Оказа се, че най-малко желан участник от славяните е хлъзгавият манипулатор и интригант Юлиян. Той бе наречен от Март „гнила ябълка“. Задружно славяните избраха да попълнят оределите женски редици на племето си с Роберта, тя беше първият им избор.

На свой ред разединените траки се спряха на пожарникаря Пламен, който до този момент се оказва най-балансираният състезател с остър ум, силно тяло и премерено отношение към останалите в шоуто.

Славяните избраха Роберта и Стоян

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон следите?

Следващият „спасен“ от жълтия отбор се оказа Стоян. С това си решение зелените бяха принудени да спорят в лют дебат дали да изберат учителят Юлиян или войника Венцислава. Тарторът на траките Алекс се противопостави на избора на Юлиян но мнозинството надделя и опасният играч бе приет да продължи играта в отбора им.

Тази вечер Юлиян за първи път от началото на Игрите ще се изправи в индивидуална битка. Тя нама да е елиминационна, а капитанска.

Траките приеха Пламен и Юлиян

Въпреки, че славяните приеха радушно новите членове, Веселин отряза молбата на бившият прабългарин Стоян да спи на канапето в тяхната спалня. Спасителчето не искаше да дели едно легло с Роберта, тъй като си имал приятелка, която явно не би одобрила гаджето й да спи с чужда жена макар и в телевизионна игра.

В крайна сметка новодошлите Роберта и Стоян бяха настанени заедно в спалня с две отделни легла.

Днес ще се реши съдбата на Венцислава, която ще има шанс да се върне в състезанието.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати