Меню

Избрани новини

Риалити

Илиан от Траките напусна "Игри на волята"

Илиан е третият напуснал приключенското риалити, „Игри на волята: България“.

В петък той се изправи в двубой срещу Роберта, в който трябваше да подредят пъзел от 9 части, както и да се справят със съпротивлението на еластично въже.

По време на битката им Александър подкрепяше Роберта, което подразни Атанас и близначките.

В крайна сметка жената в битката спечели. „Тъпо ми е, яд ме е на мене си. Моите приятели, които остават вътре, тежко и горко им. За тях ме е най-яд, че ги оставих“, сподели Илиан след края на играта.

„За мен тази победа означава много, означава извоювано уважение от племето“, пък бяха първите думи на щастливата Роберта.

Стана ясно, че Александър е откраднал вафли и тайно е давал само на Радостина и Ана Мария от тях. Заради нарушението на правилата племето на Траки получи сурово наказание от капитан Бялото Мите. След като се прибраха от битката те завариха рибарската колиба заключена. „Днес не сте желани е моя дом“, каза им капитанът.

Радостина, Ана Мария, Добрин и Александър тръгнаха да търсят завет в гората, а близначките и Атанас намериха подслон зад колибата и не можеха да разберат защо Добрин е избрал да бъде с другите, като и той не е ял от вафлите.

Жените от Славяни пак се разделиха! Само няколко дни след като заявиха, че ще номинират заедно мъже, жените от Красивите отново се разцепиха.

Марешка зави, че Бояна много я натоварва и започна да прекарва времето си с мъжете.

Дали ще я приемат Март, Томас, Георгиос и Веселин или ще вземат поведението и за поредната стратегия, следва да разберем.

Първото интервю на Илиан след напускане на шоуто беше в петък вечер в „Игри на волята: студио“.

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

"Намерих приятели до живот в играта. Понеже тежките моменти сплотяват. Но въпреки, че имаше част от племето, с които не можахме да се сработим, никой не искаше да преглътне егото си и да направи компромис, в мен е останало едно чувство за позитивизъм. Свидетели сме на много манипулации, за съжаление, не успяхме да се сплотим”, разказва бившия участник в племето „Траки”.

След това в неделя Илиан беше гост на „Събуди се“, а в понеделник можем да го видим и в ролята му на коментатор в „На Кафе“.

В "Събуди се" той сподели, че е малко разочаован от племето си, което не е било обединено.

Същевременно с това се е научил да преодолява пороците си, като например тютюнопушенето и вече пушел по-малко.

Освен това разбрал, че всичко трябва да се оценява в този живот, всяка привилегия, всеки дар от съдбата, включително да оценява и да е благодарен на това, че има какво да яде.

В понеделник всичко за племената започва отначало!

Предстои им най-важната битка, тази за територия.

Единствено Славяните са в пълен състав, Прабългарите са едва 6, а Траките са седем.

Само Траките все още не са били в луксозната вила, в която вече две седмици живеят Прабългарите.

Как ще се справят в териториалната битка, кой къде ще живее и дали разделенията в племената ще продължат, ще разберем в понеделник от 20:00 час по NOVA.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати