Меню

Избрани новини

Риалити

Вижте двете най-колоритни фигури в риалититата по bTV и NOVA - "Фермата" и "Игри на волята"

Мускулест хомосексуален и малтретирана плеймейтка от Чечня водят класацията за "най -атрактивен участник"

В петък, на 6 септември стартираха най-очакваните и рекламирани цяло лято риалити формати "Фермата" по bTV и "Игри на волята" по NOVA TV.

Селскостопанското риалити с водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов събра под стряхата на телевизионната си ферма два отбора - на чорбаджии и сиромаси, които ще се борят за награда от 100 хиляди лева.

За целта те ще изпълняват мисии, ще участват в състезания, в които ще бъдат изпитани нивата на техните физика, психика и воля.

Освен това 21-те участници ще трябва да преодолеят социалните различия помежду си и да се обединят в един Нов свят, каквото е и мотото на 5-ти сезон на "Фермата".

Всеки един от тези 21 участници е по своему интересен и биографията му е интригуваща, но един от тях се отличава ярко и то благодарение на своята открито афиширана сексуалност.

Това е хомосексуалистът Тихомир Рангелов, който живее на семейни начала с партньора си Стамбини от 8 години и не крие този факт.

Дотук нищо кой знае колко фрапиращо, ако не беше изключително мъжкарското излъчване и атлетична физика на този "герой".

На пръв поглед, на човек и през ум не би му минало, че този мускулест, здрав софиянец е с нежно сърце.

Естествено, неговите сексуални предпочитания бяха прокоментирани от играчите и от зрителите, а участникът, с когото 32-годишният Тишо влиза в двубой за оставане в шоуто още този понеделник - Иван от Разлог, дори се закани, че ако загуби от гей, ще се хвърли да се дави в язовира.

Тихомир обяснява сексуалната си ориентация с травми от детството, когато майка му е починала и се е наложило той да бъде отгледан от бавачки, като едната от тях го е малтретирала физически и психически.

Участието на това момче в шоуто със сигурност не е случайно, продуцентите много добре са обмислили този си ход, за да видим и разберем - ние българските зрители, доколко сме станали толерантни във времето, 30 години след идването на "нашата демокрация" и доколко приемаме в 21 век различните от нас.

АНКЕТА: Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

Скандална "Перла в короната" има и в другия формат, който се бори за зрителски рейтинг в конкурентната NOVA TV - "Игри на волята".

Това е провокативната Марешка Бардем, с чеченски произход и похотливо излъчване, която е била тормозена и подлагана на психически и физически унижения от страна на семейството си.

Драматичната и скандална история на чеченката, родена във Варна потресе обикновените и нормални мирни християни пред малкия екран.

Изрусената чеченка смело разказа пред камерите, че в Чечня, която е мюсюлманска държава жените нямат никакви права.

Под давление на родителите си, тя е била принудена да се омъжи на 15 години, а на 18 години е станала майка.

Била е истинска робиня в дома на свекъра си и свекърва си - от сутрин до здрач е миела, чистела, търкала подовете, готвела и слугувала на останалите в семейството.

На всичко отгоре вечер мъжът й като се върнел от работа я насилвал сексуално.

Не можейки да издържа повече на този тормоз, тя решила да избяга, заплашена от баща си, че ако го направи ще бъде убита.

Въпреки всичко Марешка събира сили и избягва, но уви без сина си, когото не е виждала вече от 3 години.

След като напуска Къщата на ужасите, в която е живяла, тя дава воля на своите скрити страсти и става модел, участва в конкурс за Плеймейт, снима се в сп. "Плейбой".

Има някои пробойни и хиксове, обаче в историята на "смелата" чеченка. 

1. Как у това - възпитано строго и на ръба на жестокостта момиче се заражда тази любов към разголването?

2. Откъде е избягала - от дом във Варна или от Чечня?

3. Как до този момент въоръжени до зъби, побеснели чеченци не са я докопали и ликвидирали, недай си Боже?

Има и други въпросителни, но няма да отделяме толкова време на тази персона.

Факт е обаче, че и двамата участници са интересни и провокативни със своя външен вид, излъчване и личен живот и ще следим с интерес тяхното представяне във форматите.

Стига разбира се, участието им да не завърши бързо-бързо с пълно фиаско!

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза