Меню

Избрани новини

Пикантерии

Нежни зрители точат лиги по изрязаните бански на участниците в „Игри на волята“

Открит гей културист и мъже по бански са оръжията за внимание на гей аудиторията

Оказва се че безинтересното предаване на NOVA „Игри на волята“ все пак има някакви фенове, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Шоуто заместник на „Биг Брадър“ е успяло да привлече част от гей аудиторията, които всяка вечер захласнато се взират в малкия екран. Причината меките китки да се кокорят в телевизора си не е в съдържателността на играта, напрегнатите игри или монотонния глас на водещата Алекс.

Магнит за нежните воайори се оказват скачащите, катерещи и бягащи насам натам мъжки екземпляри, облечени в прилепнали бански подчертаващи всичко, което природата им е дарила.


В социалните мрежи, някои дори споделят снимки на своите любимци в най-сюблимните кадри въздишайки замечтано.

Един от основните любимци на феновете на мъжката любов е шампионът по плуване Март от племето на славяните. 25 годишният чаровник се постави в ролята на Дон Жуан и заяви, че е свободен и няма приятелка, това още повече настърви зрителите, които вече изучават физическите му преимущества „под лупа“.

Анатомичните дадености на младежа очевидно не са убегнали на наблюдателните зрители. Един от тях дори открито си заплюва хубавеца и посочва с кръгче, коя част от физиката му си е харесал. В коментарите надолу неприличните фантазии на Фейсбук приятелите му се развихрят до небивали размери. 

Този потребител дори е отбелязал любимата си част от анатомията на Март с кръгче

Но, сред участниците има достатъчно алфа мъжкари, както се казва за всеки вкус по нещо.

Междувременно предаването не успява да изпъкне като лидер в рейтинговите проучвания и може да се похвали единствено с два пъти по-малко зрители от конкурентното риалити „Фермата“.

Там също продуцентите са заложили капан за вниманието на джендър аудиторията. В земеделското шоу мускули пъчи откритият хомосексуален културист Тихомир, който осем години върти любов с влогъра Стамбини.  

Разбира се хиляди домакини, самотни или незадоволени жени, също хвърлят похотливи погледи към малкия екран, събирайки пикантни образи в съзнанието си, за фантазии в предстоящата петминутка със съпруга си преди заспиване в семейното ложе.

В АНКЕТАТА на LifeOnline.bg също можете да посочите любимото си предаване. LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Коментари (1)

Нани Онзи бастун Веско тираджийчето е пълен палячо бих му надул тъпата кратуна и си тръгнал
02.12.2019 20:42 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати