Меню

Избрани новини

Ексклузивно

В петък, по едно и също време, стартират две от най-рекламираните предавания на bTV и NOVA (снимки)

Двете телевизии влизат в люта битка за рейтинг и зрителско внимание

В петък вечерта по bTV и NOVA "тръгват" две конкурентни предавания свързани с оцеляване и физически усилия от страна на участниците в борба за солидни наградни фондове.

От 20:00 часа по bTV започва новият 5-ти сезон на селскостопанското риалити "Фермата:Нов свят" с водещи и продуценти Иван и Андрей.

Тази година концептуалните промени налагат да има два отбора - чорбаджии и сиромаси, с двама ментори-фермери, които ще ги напътстват и контролират.

Играчите ще се състезават едни срещу други, като междувременно ще живеят отделно и ще се грижат за своите стопанства.

Сред 20-те българи с различен социален статус, зрителите ще различат актрисата Саня Борисова, мисис България Мариана Маринова, певецът Орлин Горанов.

Чорбаджиите ще разполагат с редица удобства като басейн, кухня, уютни спални, а сиромасите ще разчитат единствено на собствените си сили и умения, за да пригодят своята ферма към нормални условия за живот.

Целта на формата е, въпреки огромните различия, двата отбора да намерят път един към друг.

Ако успеят да стигнат до обединение всички ще заживеят в един нов свят, каквото е и мотото на 5-ти сезон.

АНКЕТА: Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

"На гърба" на "Фермата", по NOVA започва първи сезон на българската версия на колумбийското риалити "Игри на волята" с водеща Алекс Сърчаджиева.

Концепцията е доста сходна с "Фермата": три отбора мерят сили в решителна битка за по-добри условия за живот, но само един извоюва привилегията да живее в лукс.

Вторият работи за поминъка си като сформира рибарска бригада, а третият е изоставен на безлюден плаж, където оцелява като след корабокрушение – без подслон и храна.

Ежедневието на участниците е непрекъснато състезание с времето и обстоятелствата, но в крайна сметка всеки получава това което заслужава.

Всички участници са млади, най-възрастната е на 39 години.

Сред колоритните играчи има мениджърка в телекомуникационна компания и инженер от Благоевград, пожарникар от София, спасител от Несебър, фотомоделка от Варна, тираджия от Разград, туристически агент от Тополовград, акробат от Карнобат, моделка от Бургас, масажистка от София, фитнес треньор от Петрич, участва и Българския Тарзан - Георгиос.

Те ще се борят за награда от 200 хиляди лева.

Веднага след пилотния епизод на приключенското състезание, ще стартира и рубриката “Игри на волята: Студио”, която ще се излъчва всеки петък от 22:00 ч. и ще прави обзор на битките през седмицата. Основни коментатори ще бъдат двама души със сериозен опит в оцеляването.

Бившият футболист и риалити звезда Ваня Джеферович, както и известният журналист и специален кореспондент на вестник „24 часа“ Георги Милков.

В “Игри на волята: България” няма да има зрителско гласуване

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати