Меню

Избрани новини

Риалити

След слабия сезон на „Х Фактор“, NOVA пуска неизвестен у нас музикален формат! (видео)

България е втората страна, след Германия, в Европа, която ще реализира формата

Чудите се какви са странните секундни прекъсвания по време на филмите по NOVA, които виждате отскоро.

Неясната автореклама "Бикът", "Гарванът", "Кукерът" и т.н. пропагандира един съвсем нов музикален формат, който стартира тази есен.

Зрителите на NOVA ще станат част от забавлението, наречено „Маскираният певец“, в което известни българи ще приемат предизвикателството да живеят скрити зад маски в продължение на цели три месеца. Уникални, създадени специално за шоуто, костюми на животни и митични същества ще крият певците при всяка тяхна изява на сцената.

Нито екипът на шоуто, нито дори приятелите и семействата на участниците ще знаят тяхната самоличност. Само на дванайсет човека в цяла България ще е известно кои са те. Всеки епизод ще възбужда любопитството на зрителите, провокирайки ги да се чувстват като детективи.

Продуцент на шоуто е Маги Халваджиян и неговата продуцентска компания „Глобал филмс“, на когото NOVA телевизия неведнъж се е доверявала за осъществяването на някои от най-известните си формати.

За реализацията на „Маскираният певец“ ще се погрижи доказаният екип от професионалисти, отговорни за успеха на „Като две капки вода“.

В 30 секундния спот, който вече се върти на екран става ясно, че водещ ще бъде Димитър Рачков.

Шоуто „Маскираният певец“ тръгва от Азия, където набира огромна популярност и пленява милиони по целия свят чрез клипове в социалните медии. Германия е първата европейска държава, която излъчва формата и той се превръща в най-гледания в историята на немската телевизия. В него участва и родната певица Люси, която се прочу в Германия с групата „No Angels“.

България е втората страна в Европа, която ще го реализира. Права за него притежават и други държави на Стария континент, както и над 15 страни в останалата част по света. Излъчван е още в САЩ и Индонезия, като в Щатите привлича аудитория от 17.6 милиона зрители и постига истински рейтингов феномен.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати