Меню

Избрани новини

Музика

Таланти от „Гласът на България“ подписаха договор с „Пайнер“

Общо 13 млади изпълнители бяха одобрени в двете конкурсни вечери

Победителят в "Гласът на България" за 2017 г. Радко Петков и Ивета Костова, която участва в предаването през 2014 г., вече са част от изпълнителите на музикална компания "Пайнер".

Двамата се откроиха с представянето си сред 39-те кандидати, допуснати до втория кръг на кастинга за нови изпълнители.

За прослушване в студио бяха одобрени общо 13 талантливи младежи от двете конкурсни вечери. Освен Радко и Ивета, това са - Ефи Стефанова от Варна, Христина Христова от Пловдив, Красимир Граминов от София, Дарина Петрова от Плевен, Лъчезара Стефанова от София, Снежи Спасова от Пловдив, Силвена Ангелова от Каспичан, Ивет Яничкова от Враца, Николета Сачкова от Велинград, Ивана Бълдъркова от Свищов, Таня Кръстева от Сливен. 

Най-убедително се представиха Ивета Костова и Радко Петков, и естествено бяха първите, на които бе предложен договор за професионална кариера. 

Ивета Костова и Радко Петков вече работят върху дебютните си проекти като изпълнители на "Пайнер".

Костова планира това лято да приключи с работата си в ямболската детска градина и да се отдаде изцяло на музикалната си кариера.

Радко Петков завърши паралелка с английски език в СОУ "Васил Левски" в Троян, изживя незабравима абитуриентска нощ със съучениците си и ще кандидатства през юли в НМА "Проф. Панчо Владигеров" в София./ източник ПИК

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати