Меню

Избрани новини

Клюкарник

Скандалите продължават! Обвиниха Екстра Нина в данъчни далавери – тя изригна с пост срещу „Съни Мюзик“

Нарече нападките "лъжа"

Пионерката от зората на фолка Екстра Нина бе набедена в данъчни далавери от бившите си издатели от „Съни Мюзик, научи репортер на LifeOnline.bg.

За поредния скандал в западналата компания стана ясно от Фейсбук профила на варненката, която заяви, че е обидена от клеветите по неин адрес, написани в публикация за новото видео на колежката й Лияна.

Според твърденията на „Съни Мюзик“ Екстра Нина никога не е имала подписан договор с тях. От звукозаписната компания с управител Станислав Мирков казват, че са били търсени от Икономическа полиция, за да дават сведения за данъчните престъпления на Екстра Нина и мъжа й. Така и не казват какви са те, а пишат само във Фейсбук: „И вестниците го писаха, че я издирват нея и мъжа й за измами...“, писа HotArena.

Певицата, която в момента се върти по телевизия "Планета"отрича тези твърдения и ги нарича лъжи.

С дълъг пост в личния си профил във Фейсбук тя се защитава и обяснява отношенията си със „Съни Мюзик“.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Заслужава ли България празните плажове?

През лятото на 2019-та година лъсна грозната истина, а тя е тотален отлив на туристи - и родни и чужди от българското Черноморие. На тълпи българите се изнасят към гръцките плажове и турските курорти, готови да чакат с часове на граничните пунктове и да пълнят джобовете на чуждите хотелиери и ресторантьори, но не и да подкрепят местния туристически бранш

 

Покажи резултати