Меню

Избрани новини

Фен зона

Райна опъна селска трапеза на мушама за младото си лъвче (видео)

Глези спортиста със салатки и котлети

Райна не може да се отдели и за час от ласките на младото си лъвче и именно за това го е прикоткала да се пренесе да живее при нея, научи репортер на LIfeOnline.bg.

37 годишната чалга певица и 10 години по-младият състезател по смесени бойни изкуства Валери Тюлеков са свили любовно гнездо в родния и за двамата Сандански.

Македонката, която отдавна превали годините, на които можеше да бъде наричана девойче, демонстрира от IG акаунта си истинска семейна идилия.

Райнето не пропуска да документира гозбите, с които угажда на Валери със снимки и видео. Менюто е предимно от селски гозби, а чиниите са „стилно“ наредени на мушамена покривка.

Тюлеков пък радостен от чревоугодническото меню доволно позира усмихнат с чаша домашно вино в ръка. Какво по хубаво от известна жена и добра домакиня събрани в едно, а както знаем любовта на мъжа минава през стомаха.  

Както вече нашата медия отбеляза, Райна е във възраст в която всяка минута е загуба на време и тя натискала младия си жребец за оплождане.

Кобилката била спряла всички противозачатъчни и чинно наблюдавала датите с овулацията си, тя дори спазвала докторски съвети за сигурно зачеване, шушукат скучаеши зевзеци по кафетата в Сандански.

Официално Райна и половинката й разкриха връзката си миналата година, но според източници на LifeOnline.bg интимните им отношения датират доста по-отдавна. С времето певачката осъзнала, че това е последния влак, на който може да се качи и побързала да затегне възела и от чиста креватна гимнастика да премине към етап „публично популяризиране“.

След като пресата гръмна с новината за любовта между двамата, сега иде ред и на „задомяването“, като за целта матюрката пресели миловидния младеж в апартамента си.Коментари (2)

Селянче Само при вас може да се прочете статия изтъкана от толкова злоба.
Пожелавам ви да научите какво е село и кое се нарича селско, защото ако някога разберете това - ще ви се иска цял живот да сте живяли на село.
09.02.2019 21:46 / Отговор
Валю Райне ти ли си бе пиле???
10.02.2019 23:20 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати