Меню

Избрани новини

Клюкарник

Малкият Стораро забива мацки на участия на батко Фики! Ето коя забърса през уикенда! (снимки)

Снимка: Инстаграм

Каката е с пет години по-голяма студентка по медицина в "Тракийския"

Емрах Стораро се е отдал на обикаляне на клубове заедно с батко си Фики, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Класната стая е заменена от задимените чалготеки, където се лее алкохол и какви ли не субстанции, а все още непълнолетният Емрах Стораро „катери“ върхове, но не музикални, а сексуални…

Вместо да заляга над уроците, младежът се е отдал на възможността да жъне успехи на любовния фронт, шанс който му се отдава благодарение на внезапно сполетялата го известност, превърнала го в желан обект за знайни и незнайни търсачки на слава.

През уикенда научихме, че 15 годишният ученик от 66-то СОУ “Филип Станиславов” е забърсал пет години по-голяма студентка по медицина в Стара Загора.

Мийрем от Карлово и Емрах от Шумен се запознали на участието на баткото Фики. Както се знае Емрах не пропуска възможност да се мъкне на всяка негова клубна изява.

20 годишната кака пък моментално съзряла възможност да влезе в редиците на клана Стораро и се заседяла на масата на най-малкия член на фамилията.

Емо и Мими

Двамата си пийнали алкохолни напитки, което по принцип не би трябвало да се случва на ученик, правили си селфита, което не е незаконно, а Фики й пял на ушенце „Пате, патенце“, както галено започнал да я нарича и Емрах след втората чаша уиски.

Явно вечерния час не притеснявал Емрах, а 20 годишната кака Мими (както я наричат близките й), нямала проблем, че е толкова малък.

След края на участието на Фики, красавицата била поканена в офиса на клуба, а от там всички се отправили към известен старозагорски хотел където прекарали нощта с малкия Емрах.

На сутринта с колата на Фики двамата братя оставили студентката от „Тракийския университет“ в кв. Казански в Стара Загора, и въпреки че девойката се опитала да скрие нощните си похождения, тъй като семейството й е скромно и спазва каноните, цялата махала видяла лъскавата лимузина, от която слязла Мийрем облечена с дискотечното си „ансамбълче“ от предишната вечер.

Емрах Стораро и 5 години по-голямата му забивка МийремКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати