Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Райна изрина дъното! Новото й видео е пладнешки грабеж от Бионсе (фото доказателства)

Новото видео на нашенката е тотално COPY/PASTE от американската певица

Позабравената чалга кокона Райна отново в поела на дълъг поход от дъното където се намира към върха, на който така и не успя да стъпи, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Напъните на македонското девойче да направи хит и видео към него на световно ниво заслужават адмирации, ако обаче се бяха постарали - тя и екипът й - да бъдат креативни, а не да копират едно към едно стайлинга и визиите на световните звезди.

И ако бяха крали от няколко различни знаменитости, копирането им можеше и да мине незабелязано, но кликата на Райнето са очевидно „инспирирани“ от една единствена, и то не коя да е, а най-известната, най-голямата – самата Бионсе.

Бионсе и Райна - Една от милион! Очевидна кражба на две от визиите в клипа на Райна

Феновете на Райна, които се броят на пръстите на едната й ръка, веднага ще кажат, че някоя конкурентка ни е платила за тази статия. Или пък, че само чакаме някой да надигне глава и веднага бързаме да му я натиснем обратно в кацата с фекалии в която е затънал…

Не така обаче мислят хилядите почитатели на Бионсе у нас, които сигнализираха до LifeOnline.bg и с риск за психичното си здраве изгледаха видеото на Райна, за да свалят компрометиращите я в жалка кражба кадри и да ги предоставят на редакционната поща на нашата медия, за което искрено им благодарим!

Тъкмо да си помислим, че е взела само туй онуй от "колежката" и пльос още нещо

Та оказва се, че Райна въобще не е уникална, както сама се хвали в парчето си „Една на милион“, а е поредното бледо копие, тъй като най-безпардонно е направила COPY/PASTE от идеите на своята американска колежка.

Очевидно е болезненото желание на Райна да бъде Бионсе, това обаче може да се случи само за района на Сандански и Благоевград.

В своята фантазия чалгатресата може и да се вижда като мега звездата с милиард долари в сметките си, но в действителност просто се превърна в бледо нейно копие и е на път да стане за посмешище.

Бионсе - Райна, шоуто не спира, защо ли да се мъчим да измислим нещо ново?

„Не стига, че е крала, ами и всичките й „инспирации“ са отпреди няколко години, сякаш държи да е демоде! Или пък се надява, че паметта на феновете на Бионсе е толкова къса, че ще забравят култовите й изпълнения, които я превърнаха в легенда.“, изумяват се потребителите подали сигнала.

Няма да коментираме факта, че певческите и музикални възможности на нашенката не могат да се опрат на гласището на съпругата на Джей Зи.

Припомнете си чутовния скандал с фалшивото пеене на Райна по време на кръчмаското й турне в САЩ и Канада, за което се оплакаха пред LifeOnline.bg сънародниците ни отвъд океана, посетили ресторантските й изяви.

Смятаме, че американската мисия у нас трябва да се самосезира и да възпрепятства по нататъшни пътувания на тази изпълнителка в страната на неограничените възможности, за да не може да се вдъхновява за евентуални бъдещи плагиатски набези като този, който виждаме в новото й видео „Една на милион“.

Потребители в мрежата веднага се присмяха: „Една на милион“? Една от милион ще й подхожда много повече".

Лимонената Райна пак е крадена от "Limonade" на колежката от Америка

Освен това, те отбелязват че „лимоненият“ стайлинг на Райна очевидно също е вдъхновен от Бионсе, чиито последен албум се казва 'Lemonade' („Лимонада“), като идеята идва от израза, „Когато животът ти поднесе лимони, си направи лимонада“, но пък Райна е решила да си направи тоалетче.

Най-трагичното, е че ако за малко отклоните вниманието си от тоталното копиране на клипове и идеи от Мисис Картър и се заслушате, ще намразите музиката и всичко свързано с нея.

Песента е дразнеща, а в текста Райна пее за себе си сякаш наистина си вярва, че е Бионсе.

Ето, че има и още... креативност от Райна

В заключение, можем да констатираме, че парчето е обречено на провал и ще последва съдбата на всички свои предшественици – безметежна забрава.

Жалко за старанието, ще достигне максимум милион гледания и то чак след три месеца напомпана ротация.

Хубава работа, ама безсмислена…  

Този линк води до видеото на Райна!

Кликнете на своя отговорност! Екипът на LifeOnline.bg не отговаря за последствията! Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати