Меню

Избрани новини

Риалити

Защо Халваджиян отряза Малка Джулка от „Капките“?

Гаджето й много държал да го снимат сред публиката, тя пък искала да натрие носа на Златка

Джулиана Гани много напирала да е сред участниците в „Като две капки вода“, научи репортер на LIfeOnline.bg.

Чудото на силиконовата индустрия натискало продуцентите да я включат в продукцията, като обещавала невиждано шоу и едва ли не се заклела, че ще се яви чисто гола на сцената ако се наложи, коментират от кухнята на предаването.

Гани искала много да се включи в имитаторската надпревара, веднъж за да затвърди медийните си позиции, втори път за да натрие носа на Златка Райкова, и най-накрая не без значение да угоди на годеника си Илиян, който също треперел да бъде знаменитост като силиконовата си женичка.

Илиянчо държал много да стане известен и затова натискал Джулка да се моли на продуцентите.

Джулка дори влязла в студио и записала демо, което предоставила на продуцентите с надежда да оценят певческите й заложби.

От години Джулиана мечтае за музикална кариера

От своя страна, клана Халваджиян се чудели как деликатно да откажат на Вип Брадър монстъра, без да го обидят. Тъй като концепцията им тази година била да ангажират големи звезди с наистина певчески способности.

В крайна сметка спрели да вдигат телефона на силиконовото изобретение, па белким се светне, че не я искат, шушукат близки до сладуранката с големите бомби.

Джулиана Гани е доста амбициозна и е твърдо решена, че ще пробие на музикалната сцена. Опитите й не спират и тя е устремена към новия връх, който възнамерява да покори.

Припомнете си, че както LifeOnline.bg първо обяви, в шоуто влиза Милко Калайджиев, компания ще му правят Стефан Илчев, Папи Ханс, Дичо, Тита, Деси Добрева, Петя Буюклиева и Мaрия Илиева.

Предаването започва на 25 февруари, понеделник от 20:00 по NOVA.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза