Меню

Избрани новини

Пикантерии

Шок и ужас! Варненки си правят гигантска Г-точка на промоция за Свети Валентин!

Процедурата се предлага на промоция и се прави с хиалуронов филър

Нова мания е обхванала варненките над 18 години. Модата се казва "Гигантска Г-точка" и обещава множество мощни оргазми за дамите.

И сега модерните жени могат да се „поглезят“ за Свети Валентин с нетрадиционната процедура на промоция, научи репортер на LifeOnline.bg.

Естетичен център в морската столица предлага „разхубавяване“ не само за лицата на дамите, но и за техните интимни части.

Това става ясно от пост във Фейсбук, който най-общо гласи:

„През месец Февруари (месец на любовта), специална отстъпка за увеличаване на G-точка (G-SHOT)с филър, с хиалуронова киселина -20% !!!!!  Ясно изразената G-точка води до засилени сексуални усещания и повишено либидо.

Много жени съобщават, че когато G-точката се увеличи, например чрез инжектиране на хиалурон (използвания от нас метод), това води до интензивно сексуално удоволствие и изживяване на пълен вагинален оргазъм. 

Увеличаването на G-точката с активната съставка хиалурон е амбулаторна процедура, неболезнена и неинвазивна, която отнема средно около 20 мин. Пациентката напуска веднага след това клиниката, без ограничения в сексуалния живот.

Ефектът е с трайност минимум една година.

Информация за G-точката:
G-точката е ерогенна зона на предната стена на вагината, с кръгловата форма и диаметър около два сантиметра. За първи път е описана от немският гинеколог Ернст Графенберг през 1950 година. 
G-точката е разположена на предната стена на влагалището, около три до четири сантиметра от влагалищния вход зад симфизата.“.

От това излиза, че освен устни, скули и гърди, българските моми могат да си "напомпат" и G-точката.

Дали има норма и позволено количество или всяка жена може да превърне вулвата си в малка Джулиана Гани, от поста не става ясно.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Заслужава ли България празните плажове?

През лятото на 2019-та година лъсна грозната истина, а тя е тотален отлив на туристи - и родни и чужди от българското Черноморие. На тълпи българите се изнасят към гръцките плажове и турските курорти, готови да чакат с часове на граничните пунктове и да пълнят джобовете на чуждите хотелиери и ресторантьори, но не и да подкрепят местния туристически бранш

 

Покажи резултати