Меню

Избрани новини

Пикантерии

Шок и ужас! Варненки си правят гигантска Г-точка на промоция за Свети Валентин!

Процедурата се предлага на промоция и се прави с хиалуронов филър

Нова мания е обхванала варненките над 18 години. Модата се казва "Гигантска Г-точка" и обещава множество мощни оргазми за дамите.

И сега модерните жени могат да се „поглезят“ за Свети Валентин с нетрадиционната процедура на промоция, научи репортер на LifeOnline.bg.

Естетичен център в морската столица предлага „разхубавяване“ не само за лицата на дамите, но и за техните интимни части.

Това става ясно от пост във Фейсбук, който най-общо гласи:

„През месец Февруари (месец на любовта), специална отстъпка за увеличаване на G-точка (G-SHOT)с филър, с хиалуронова киселина -20% !!!!!  Ясно изразената G-точка води до засилени сексуални усещания и повишено либидо.

Много жени съобщават, че когато G-точката се увеличи, например чрез инжектиране на хиалурон (използвания от нас метод), това води до интензивно сексуално удоволствие и изживяване на пълен вагинален оргазъм. 

Увеличаването на G-точката с активната съставка хиалурон е амбулаторна процедура, неболезнена и неинвазивна, която отнема средно около 20 мин. Пациентката напуска веднага след това клиниката, без ограничения в сексуалния живот.

Ефектът е с трайност минимум една година.

Информация за G-точката:
G-точката е ерогенна зона на предната стена на вагината, с кръгловата форма и диаметър около два сантиметра. За първи път е описана от немският гинеколог Ернст Графенберг през 1950 година. 
G-точката е разположена на предната стена на влагалището, около три до четири сантиметра от влагалищния вход зад симфизата.“.

От това излиза, че освен устни, скули и гърди, българските моми могат да си "напомпат" и G-точката.

Дали има норма и позволено количество или всяка жена може да превърне вулвата си в малка Джулиана Гани, от поста не става ясно.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На кой от изброените тв риалити формати сте фен?

През новия пролетен сезон телевизиите ще ни залеят с много риалити програми и предавания. За кое от тях ще отделите от свободното си време и ще гледате с удоволствие?

 

Покажи резултати