Меню

Разцъкай

2 хиляди кубика сексапил! Малка Джулка натопорчи филипинците с голотиите си (галерия)


Снимките й не се отличават от тези, които споделяше преди година с бившия си мъж от Малдивите

Чудото на силиконовата индустрия Джулиана Гани, бе отведена на топло след финала на „Биг Брадър: Most Wanted” от своя нов любим, като репортер на LifeOnline.bg научи, че ваканцията на филипинския остров Боракай е подарък от него.

От своя Инстаграм родната сексбомба пръска сексапил в почти голо състояние на физиката и духа, а заснемането на тези горещи фотосесии действало доста възбуждащо на местното население, особено от мъжки пол.

Джулиана Гани

След като вдигна нивото на и без това ощетените откъм размер филипинци в столицата Манила, Джулка и придружаващият я любим отлетяха за Боракай.

За съжаление, снимките на влюбената двойка както и клишираните надписи към тях, по нищо не се отличават от тези, които Джулиана споделяше преди година от почивката си на Сейшелите с официалния си съпруг Станимир.

Очевидно Гани не се е поучила от грешките си допуснати с първия си мъж и е на път да направи същите и с втория.

До тук всичко се развива по същия начин както започна нейния брак оппреди около година, да сме лоши пророци.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Постите ли?

На 11 март започнаха Великденските пости и ще продължат до 28 април - Великден Спазвате ли тези обичаи? Задължително ли трябва да си религиозен, за да спазваш поста или е здравословно и практично с цел прочистване на организма?

 

Покажи резултати