Меню

Избрани новини

Пикантерии

Край с малчуганите! Мария Илиева си хвана любовник почти нейн набор (снимки)

Новият нямал нищо против бурното й минало с невръстни момченца

Всички в музикалния свят у нас знаят, че Мария Илиева не може да стои дълго без мъжки ласки. Родителите обаче вече зорко пазят подрастващие си рожби от мъжки пол и явно на Илиева й се е наложило да се вразуми и да потърси удовлетворение сред наборите си, научи репортер на LifeOnline.bg.
 
Макар и да не е на 41, новото гадже на позалязващата певица е само с пет години по-малък - нещо твърде нетипично за нея.
Той отново е неин колега и нямал нищо против бурното й минало и върволицата младежи преминали през кревата й. 
 
Мария е известна с педофилските си изблици и креватните си похождения с чувствително по-млади от нея мъже. Все още се помни, че вкара в кревата си Наско Колев, когато момчето бе едва на 17-годишна възраст, още ученик в 10 клас. 
Всъщност Илиева била сред младежките блянове на новия си любовник, но чак сега мечтата му се осъществила и съдбата ги събрала.
Мария Илиева с новата си играчка Петър Бонев
 
Празнините в живота и ложето на изпълнителката от скоро запълва певеца Петър Бонев.
Двамата се познават от 18 години, но заварката станала едва наскоро. Петър си паднал по болярката още след първия й албум и я преследвал до днес. Едва след краха на отношенията с бащата на детето й Георги, също по-млад от нея, но „само” с 13 години, Бонев събрал смелост да й се обясни в любов.
 
41-годишната певица и новият й любим се носят на крилете на любовта и са неразделни, твърдят жълтите издания.
Бонев приел сина й Александър като свое дете. Мъникът вече е на годинка, а истинският му баща живее в чужбина и го е виждал едва няколко пъти. 
Петър бленувал от малък за ласките на Мария Илиева
 
За разлика от осеменителя Георги Михайлов, Петър всеки ден си играел с наследника на новата си любов, пише седмичник.
„Щом обичам нея, приемам и сина й. Той е част от Мария. За едно дете е важно кой ще го отгледа, а не биологичният му родител. Аз съм готов да го приема, а защо не и да си направим свое бебе след година”, смело заявил пред приятелите си заслепения от любов певец.
 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати