Меню

Избрани новини

Клюкарник

Лорд Минчев попиля облеклото на Мария Илиева: Жалеща за младостта ранна Лепа Брена

Стайлинга й бил ответна реакция за победата на Наско

Пиартът и моден капацитет Евгени Минчев винаги има какво да каже за облеклото на звездите. Този път той съсипа стайлинга на певицата Мария Илиева.

"Колкото повече я харесвам, толкова повече съм разочарован от стила й", коментира облеклото й лордът.

Лордът не пропусна да коментира една от последните визии на Илиева, с която певицата се появи на обществено събитие.

"Във всичко облечено тук съзирам жалба за младост или ответна реакция от това, че Наско спечели Брадъра.“, намеква устатият светски лъв за връзката на изпълнителката с младия рапър, като не пропуска да я жегне и на тема възраст.

„Илиева поднася една неуместна пола грейка, грееща над скромно балконче-чорапогащник и ботуши с височината на кулите в Ню Йорк. Над поличката стил ранна Лепа Брена се развива неустановена цветна наличност - гроздобер от презряло грозде, естетическа шира, от която получавам махмурлук. Прическата е като да търсиш фиба в копа сено. Има още много Мария да копае в модно отношение, но вярвам, че това ще се случи и ще ни изненада приятно", коментира Минчев пред "Телеграф".

Междувременно, Мария Илиева бе критикувана, че прекалява с фотошопа върху снимките, които споделя от личните си профили в социалните мрежи. Наблюдателни потребители откриха осезателно разминаване между оригиналите разпространени в мрежата и снимките споделени от певицата, забеляза репортер на LifeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза