Меню

Избрани новини

Пикантерии

„Нека така да е!“ Мария Илиева не включи най-големия си хит в сборния албум защото е с Наско Колев!

В последно време се говори за любовните афери на певицата отколкото за творчеството й

От няколко дни Мария Илиева е хукнала по телевизиите да рекламира сборния си албум, „Всичко“, който събира общо петнайсетте й песни за петнайсетте години кариера, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

На меломаните обаче им прави впечатление, че изпълнителката не е включила най-успешния си хит „Така да е“ с Наско Колев. Най-вероятно, защото си мисли, че ще направи реклама на варненеца, с който се разделиха не много мило.

Всъщност той не се нуждае от такава, тъй като се справя блестящо, а нейните предсказания, че няма данните да се развива сам се оказаха безпочвени. Колев движи кариерата си много добре, въпреки всички спънки, които му организира бившата му приятелка.

Друга подробност около албума, която се набива на очи е факта, че 1/3 от парчетата са колаборация с мъже и това всъщност са едни-от най-популярните й песни.

Забележете, Мария Илиева няма дуети със свои колеги жени.

Информацията, че издател и разпространител на албума е Вирджиния Рекърдс не се превърна в новина, затова Илиева реши да подчертае в интервю, че със Саня Армутлиева са в прекрасни отношения, с което се надява да сложи точка на слуховете, че двете не се понасят.

Сетния опит да се завърне към поразсъхналата се слава принуди 40 годишната родилка да наруши един от основните си принципи - да не говори за личния си живот. Тя се престраши да гостува на клюкарското предаване „Папараци“ с надежда да поизлъска зацапания от скандали имидж.

Въпреки че Мария Илиева се опитва да припомни за себе си все пак тя не била готова да си каже всичко пред водещата Венета Райкова, докладва източник от кухнята на предаването.

На горещата журналистка й се наложило да зачеркне част от най-пикантните въпроси, които била приготвила да зададе на застаряващата родилка, която отказала да отговаря на питания свързани с интимните й премеждия и мъжете в живота й, както и най-обсъжданата й връзка с 20 години по-младия от нея рапър от Варна Атанас Колев.

На въпрос за изтритите от мрежата песни и клипове на Наско, бившата му шефка и креватна менторка обясни, че след като не работел с нея, инвестицията, която е направена става безсмислена и затова свалила продукцията от мрежата и от ротация.

Говорейки за служебните си отношения с Наско Колев, Илиева сподели, че причината да се разделят професионално била във факта, че той не спазвал уговорките си и „професионализма му се размил“…

Иначе вечно любопитната Венета, сега пропусна да зададе съвсем резонния въпрос: Професионалното размиване не се ли дължи на прекалено интимните отношения между продуцент и изпълнител, в които както всички знаем Илиева е била с Колев?

Въпреки лустросания си вид с грим и прическа, Мария Илиева изглеждаше изморена, изтощена, безпомощна, повяхнала и амортизирана, констатираха зрителите на bTV. Вечната й усмивка този път беше осезателно изкуствена и видимо насила.

За да даде все пак нещо жълто на Венета Райкова, гостенката с един албум и половина в кариерата си отговори на въпроса „Къде е бащата на нейното бебе Александър?“.

Бащата Георги оказа се е далече от бебето и майка му. Илиева призна, че не живее с него и не са заедно, с което затвърди мнението, че наистина е употребила Георги само за осеменител и по настоящем е самотна майка.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати