Меню

Избрани новини

Фен зона

Джулиана Гани се сгоди във Виена (видео)

Любимият на Гани й падна на колене на фона на прекрасна гледка към австрийската столица

На последното си пътешествие, този път до австрийската столица, силиконката Джулиана Гани получи предложение за брак от гаджето си.

С щастливото събитие се похвали самата Джулка в канала за клюки - Инстаграм.

Тя помести фотоси, на които се вижда как любимият й - фитнес инструкторът Илиян Найденов е коленичил пред нея и слага годежен пръстен на ръката й.

Пръскащата се по шевовете от силикон и хиалурон дама е примряла от щастие и с три пъти "да" е приела предложението. 

Гани и Илиян са заедно от по-малко от година, но явно вече връзката е назряла достатъчно за брак.

Така заспаха Джулка и Илиян в първата нощ след годежа

Преди него тя беше омъжена за друг фитнес инструктор - Станимир Ташев, но бракът им приключи набързо и преди 2 месеца те се разведоха официално.

Би било добре бъдещия г-н Гани да не пуска много-много половинката си на фитнес, по възможност да й стане той личен инструктор и да си я тренира вкъщи.

Илиян Найденов нашумя покрай участието на силиконката в Биг Брадър миналата година, когато обаждайки се два пъти извън регламента на поредната мисия в къщата "изяде" времето за личен разговор с любими хора на Русата Златка, Цецо гримьора, Никита и Станимир Гъмов. Заради наглостта му те не можаха да разговарят с роднините си.

След Биг Брадър той заведе Джулка на дълга почивка на Филипините, откъдето тя качваше по 5 фотоса per minute в Инстаграм, чупейки стойки по плажовете.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза