Меню

Избрани новини

Клюкарник

Джулиана Гани и Илиян Найденов - повече от влюбени

Силиконовата красавица и нейният любим ще празнуват днес Св. Валентин, а не Трифон Зарезан

В днешният любовен 14-ти февруари Джулиана Гани и нейният възлюбен Илиян Найденов ще празнуват любовта, а не виното!

Макар че двете понятия са неразривно свързани, предвид факта, че виното е афродизиак, силиконката твърди, че с нейният годеник не пият и празника на гроздовата напитка не ги вълнува.

Двамата признаха в телевизионно предаване, че са не просто безумно влюбени един в друг, а и истински привързани, обгрижващи се един друг млади хора.

Най-после Джули е срещнала истинската любов в лицето на Илиян Нейденов и се кълне, че друг такъв грижовен и внимателен мъж не е срещала в живота си.

"Мис Силикон" се хвали, че няма нейна прищявка, която да не е задоволена от фитнес инструктора, дори в повечето случаи той предугаждал от какво има нужда половинката му и й го поднасял на тепсия.

Той знаел кога на Гани й се яде, пие, спи и осигурявал безропотно всички необходими удобства за цицорестата мацка.

В потвърждение на думите си, Малка Джулка разказва, че след излизането й от Биг Брадър, декември миналата година, Илиян не просто бил закупил билети за романтичното им едномесечно пътешествие в Азия, където са посетили освен Манила - столицата на Филипините и остров Боракай, така и арабското емирство Катар.

Но, тъй като нямало време дамата на сърцето му да се приготвя, бил подготвил всички необходими айтъми от багажа й - дрехи, обувки, тоалети, бански, козметика, до шапките и слънчевите очила. Всичко било грижливо опаковано и прибрано в куфари, които очаквали силиконката строени до вратата.

Нацепеният бодибилдър бил такъв и до днес, по-малко от месец след годежът им във Виена.

За рожденият й ден, който предстои на 21 феврури, пък влюбеният трубадур  бил приготил голяма изненада за своята любима, която пазел в тайна, но наиистина щяло да бъде нещо грандиозно.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза