Меню

Избрани новини

Фен зона

14 февруари наближава, как да изненадаме половинката си

Нов тренд в изненадите са подаръци, които се отварят през целия ден

Всеки Св. Валентин, влюбените двойки имат огромното желание да сюрпризират и зарадват половинката си с нещо романтично, нежно, изненадващо, с което да демонстрират чувствата си.

Да кажеш само обичам те, без някаква материална изненада е малко постно. Всеки би се зарадвал, на нещо малко, но от сърце.

Шоколад, цвете, любовна картичка, малък сувенир, плюшена играчка, музикално сърчице, всички тези не толкова скъпи, но сладурски подаръчета, усмихват влюбените и ги карат да се чувстват ценени и обичани.

Че някой е помислил за теб, подготвил ти е изненада, отделил е от времето и средствата си да те зарадва.

Тази година модният тренд в подаръчетата за Денят на влюбените диктува да се правят продължаващи изненади - отваряне на подаръци през целия ден, предлагат специалистите.

Идеята е да закупите и опаковате малки симпатични вещи, сред които може да има и сладости за хапване и пийване и да надпишете пакетчетата с часа на разопаковане.

Така гарантирате на половинката си един ден изпълнен с малки сюрпризи, които ще го/я усмихват и разнежват във всеки час от деня.

Подаръчетата слагате опаковани в красива подаръчна торбичка, която поднасяте още сутринта на любимия човек с указанието да ги отваря в посочените на опаковките им часове.

И така, ето какво можете да подготвите за любимия човек.

1. В първото пакетче предназначено за 8:15, например, слагате красива чаша за капучино, нашарена с маркер за порцелан лично от вас или с надпис и принт поръчани във фотостудио или дизайнерско такова. На чашата можете да напишете романтична сентенция, инициалите ви с любимия, сърчица, целувка, смайли или каквото любовно ви дойде на ум.

2. В пакетчето за 9:15 е време за закуска,. Там може да поставите любимите бисквитки на гаджето, придружени с течен шоколад, здравословно блокче, мъфин - украсен със сърчица, сандвич направен лично от вас или плодче с панделка, на която пише: "изяж ме сега, обичам те "...

3. В пакетчето за 10:15 е време за душата - сложете любовна картичка с оригинална форма - сърце, устни, цвете и я надпишете с най-нежните и любовни думи, на които сте способни.

Нека докато чете любимото същество да се развълнува и да се изпълни сърцето му с трепет.

4. В 11:15 е моментът за релакс, сложете в малко пакетче флашка, на която сте записали няколко "ваши" парчета. Като включи флашката в лаптопа си и парчетата зазвучат, неминуемо ще си мисли вас.

5. В 12:15 е време за хапване, няма да ви караме да слагате боб с наденички в кутията. Там сложете десерта - една красива кутийка с шоколадови бонбони - Мерси, Рафаело или Линд, в магазините в дните преди празника ще ги намерите браднати в сърцевидна опаковка.

6. Пакетчето за 13:15 е първото следобедно пакетче и нека то постави едно духовно начало. Там сложете нова книга. Желателно е тя да е в т. нар self-improvement стил. Модерните хора го харесват.

7. В 14:15 продължаваме линията "за душата" и слагаме нежна и красива рамка за снимка, а до рамката сложете две-три ваши общи снимки, от които той/тя да избере тази, която най му допада и да я сложи в рамката.

8. В 15:15 е момент, в който да извадите половинката си от следобедната летаргия, в която неминуемо се изпада на работното място. За целта в пакетчето предназначено за този час сложете 2 билета за прожекция на нов филм, концерт на любим DJ, мач на любим отбор или друго спортно събитие (което може и да е след седмица или две, не е необходимо да е с близка дата, важен е жеста)

9. В 16:15 е време да започнете да подготвяте терена за предстоящата романтична вечер - нека в пакета има две стъклени чаши за вино, с което намеквате за любовната вечеря.

10. В 17:15 е часът на сладурските закачки - там е мястото на мекото пухкаво меченце, котенце или зайче за гушкане.

11. В 18:15 слагате поантата на поредицата малки, сладки изненадки с една бутилка хубаво мерло, което разбира се ще изпиете заедно, в по-късните вечерни часове...

LifeOnline.bg ви пожелава красив празник, мили влюбени и наздраве!

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати